srijeda, 16. srpnja 2014.

LOPOVI U REPUBLICI HRVATSKOJ - SLOBODANKA JELENA CVJETKOVIĆ

nastavljam objavljivati imena lopova koji me kradu i Republici Hrvatskoj ne plaćaju porez desetljećima. dakle, evo tko me krade i zašto sama sebi kasnim s isplatom plaće. radnike nemam. 

lopuža današnjeg dana je Slobodanka Cvjetković s tim da od 1991. uočavam da baš svugdje ističe da je ona Slobodanka Jelena Cvjetković, pa ću i ja to navesti. ova stoji tu blizu, u mom kvartu, pa tako sve ovo i znam. 

krade ovu zemlju desetljećima na ilegalnim instrukcijama iz matematike i elektrotehnike koje radi na crno i za koje ne daje ni kunu poreza i to na način da je bila kod jednoga inženjera tu u susidstvo pitat da joj riješi pazi sad ovo: zadatke iz eksponencijalnih jednadžbi šta je gradivo drugog srednje i onda po tome drži repeticije. 

još pred nekoliko desetljeća se hvalila da je od tako stečenog novca izvrsno živi, a u tom momentu nije ni radila nigdje. narafski da dobiva posal, naravno državni, Industrijska škola Split, a poslin toga ondašnje Veleučilište, danas Sveučilišni odjel za stručne studije. narafski, za sve to je zaslužno veliko znanje, pogotovo eksponencijalnih jednadžbi, a ne ćaća sekretar partije. i kroz svo to vrime kesa se na repeticijama, kesa, nije na to zaboravila. Pomorski fakultet u Rijeci (pazi, Rijeci) navodi da je kod njih doktorirala. Rijeka, je li ono Linić iz Rijeke, Mrsić, Jovanović? mislim da je negdi pisalo da jesu.
draga porezna, s obzirom da se kod nje na podukama vrti lova, a ne plaća porez, provjerite što  ima i je li u neskladu sa prosvjetarskom plaćom. 

sve san objasnila. hm? fali još dvi tri riči o sekretaru partije, e... e to ćemo sad. daklem, njezin otac, sad već pokojni Branko Cvjetković bija je velika čunka u KPJu u Splitu, a poslin i godinama tajnik SDPa za Split ili kako bi mi u Split rekli sekretar partije. u doba socijalizma je radija u Tekničkoj skuli, ono, jema je jedan pravi partijski put ka uzoran drug. najprvo je održava čistin prostor radionica Tekničke skule oli kako mi u Split rečemo meja. onda je avanca, napredova. posta je magistar, a bija bi i dotur da nije doša rat i ukinila mu se opštenarodna obrana i društvena samozaštita ka predmet u skuli. poslin postaje zaposlenik partije, sekretar plaćenik tj. tajnik koji prima plaću, ono, radni odnos. možda je još interesantno reč da mi je mater, profešurica hrvatskoga i francuskoga također radila u Tekničkoj skuli i da je tada bitan drug Branko Cvjetković (neka se niko ne idi onda je svak svakome mora govorit druže i drugarice, tako je odredija drug Tito) koristeći svoju partijsku moć na vrlo grub način izrabljiva moju mater koja mu je morala mukte izlektorirat te njegove radove (magistarski i doktorski)  iz opštenarodne obrane i društvene samozaštite. moga je barenko jedan bar ti neobranjeni doktorski utirat nekome drugome iz zbornice, pa da ne bude samo jedna žrtva, moja bidna mater, ali eto, ćaća joj je pokra moju mater izrabljujući je pomoću moći partije, a ona krede mene koja radin legalno i Republiku Hrvatsku, pineze uglavnom koliko vidin s ponistre troši na vešte, kapote, kapeline, postole i boršine i  slično (je li se ono pričalo o imovini Vlatke Pokos u odjeći? može onda i o imovini Slobodanke Jelene Cvjetković), a vozi Nissana. 


naravno, ako se gospođa nađe uvređena i povređena, neka me tuži. sutra ide ime i prezime iduće lopuže koje daje repeticije na crno i tako krade i državu i mene. inače, novac za moj drugi stup koji je Parametar doo uplatio nije evidentiran na mom drugom stupu to se da dokazati preko e-građanina iako su prošli svi rokovi za evidenciju. da krepam, II. stup bi naslijedila moja obitelj, nikako država, dakle lopov je i Republika Hrvatska. prije dolaska SDPa na vlast, a radimo od 2004. nikome Parametar doo nije kasnio, pa ni meni samoj, isplatiti ništa niti dana, dapače svima je sve plaćeno prije roka...

---------------------------
evo mi mater puca od smija na ovu opštenarodnu obranu i društvenu samozaštitu, ali to je najbolja referenca, lektura magistarskog i doktorskog sekretara partije, e... a moga je birat koga će poč izrabljivat jerbo je i u KPJ ima položaje u partiji. 

Nema komentara:

Šufit