subota, 19. srpnja 2014.

LOPOVI U REPUBLICI HRVATSKOJ - ESTERA VIDOVIĆ

nastavljam objavljivati imena lopova koji me kradu i Republici Hrvatskoj ne plaćaju porez desetljećima. dakle, evo tko me krade i zašto sama sebi kasnim s isplatom plaće. radnike nemam. 
ja kasnim sa isplatom plaće sama sebi, a neki sa cilom godinom u životu zbog nje, Estere Vidović, lopuže dananjeg dana. 
posao za stalno ima, državni narafski, u Tehničkoj školi za strojarstvo i mehatroniku u Splitu.

krade ovu zemlju desetljećima na ilegalnim instrukcijama iz matematike i strojarskih predmeta koje radi na crno i za koje ne daje ni kunu poreza. 
kako znam?
konstantno mi dolaze njene žrtve kojima je (skoro) upropastila život.
i onda sam ja žrtva zbog njenog nemorala, eto kako znam.

evo  konkretnog primjera. zvoni telefon, majka dogovara poduke za svoga sina za popravni u 6. misecu. do tada nije dolazija učit u moju firmu.
dolazi s njim prvi put i priča mi kako joj je susida kojoj sam spasila malu dala moj broj i da duboko viruje da ću uspit pomoći i njenom sinu iako
je on jedan poseban slučaj, dite koje jako teško shvaća i ima posebne potrebe. 

- a ima li šta od likara napismeno da je to tako gospođo? - pitam ja

- nema - kaže majka,  to je njoj rekla Estera Vidović kod koje je mali iša na ilegalne poduke i uspija past razred i onda ga je i još jednu godinu ubjeđivala u nevjerojatne stvari.
i njega i njegovu mater i eto ga sad tu, za 6. misec. ako padne, ima još 8. misec, a ako padne i tada, gubi pravo školovanja.
u ovakvim situacijama triba sačuvat zdravu pamet.
1) rečen ovoj materi ka i mnogima drugima da specijalnost i posebnost slučaja njihovog diteta može utvrđivat samo likar, a ne Estera Vidović
2) ohrabrim je, umirim i rečem joj da će sve biti dobro
3) sidnem i radim s malim svaki dan do popravnog i mali naravno prođe, u 6. misecu. najveća nagrada mi je bija poziv toga momka kad je proša: zovem da vam se beskrajno zahvalim, proša sam!
dogodine me je zva i kad mi je bija rođendan i čestita mi rođendan. :)
učila sam ga i dogodine, dok god mu je bila potriba za podukama, poslin je uspija prolazit i sam.

te sam godine na dan državnosti u ovoj hebenoj zemlji radila od 7:00 do 14:30 bez popišat se. 
morala sam tako jerbo više nisam znala kad ću dicu koju je pokralo i omalovažilo po ilegalnim repeticijama zapisat, a kako mi je ta banda lopovska pokrala vrime potribno za proč gradivo, morala sam ga stvorit.

danas pišam se na ovakvu zemlju u kojoj se ovo događa!
jerbo, omogućila je kriminal, rad na crno, pljačku i zlostavljanje dice. da, republika hrvatska. šta je poduzela oko ovoga?
maltretirala je i maltretira mene koja radim legalno, to im je sve što oni znaju.


a je li gori opisan momak bija specijalni slučaj? ima više i manje vridne dice, ali svi su zapravo neke prosječne pameti. i ja sam. jedino neko radi više, neko manje. kako radim ovaj posao svaki dan, to dobro znam.
dica s posebnim potrebama koja ne mogu savladavati redovni program idu prema posebnom programu i tako nešto određuje likar. roditelji, ne nasjedajte Esteri Vidović i ostalim prevarantima, 
em šta rade na crno i kradu, em šta još slažu ovakve spike da izvuku ljudima šta više pinezi. sramota!
ovaj dečko je čak i poprilično brzo shvaćao, ali da bi prošao popravni trebalo je s njim: proći gradivo, proraditi zadatke, uvježbati, ponovit sve i nakon toliko omalovažavanja i spike da on to ne može, 
vratiti mu samopouzdanje.

a cijena? tada mi je majka tog momka plakala. kaže osiromašila nas je. sram je reč koliko joj je davala za sat, 
a samo će mi reč da je još prije par godina taj sat bija 90,00 kn, a sad friško šta joj je plaćala, srami se sebe i svoje gluposti.

ovo mi je štorija od prije nekoliko godina, poslije je bilo bezbroj repriza, scenarij uvik isti.

poprilična lova se tu okrenila bez poreza, pa molim poreznu da provjeri što Estera Vidović ima u neskladu s prosvjetarskom plaćom. 
ono, nekretnine, pokretnine, jurilice, plovila, ta nisu valjda baš svi sve napisali na pokojnu babu! porezna uprava nije radila svoj posao i omogućavala je lopovluk!
i dalje je tako jerbo da nije, ne bi Estera Vidović i njoj slični mogli neometano radit ovakvu rabotu. 

naravno, ako se gospođa nađe uvređena i povređena, neka me tuži. 

sutra ide ime i prezime iduće lopuže koje daje repeticije na crno i tako krade i državu i mene. 
inače, novac za moj drugi stup koji je Parametar doo uplatio nije evidentiran na mom drugom stupu to se da dokazati preko e-građanina iako su prošli svi rokovi za evidenciju. da krepam, II. stup bi naslijedila moja obitelj, nikako država, dakle lopov je i Republika Hrvatska. prije dolaska SDPa na vlast, a radimo od 2004. nikome Parametar doo nije kasnio, pa ni meni samoj, isplatiti ništa niti dana, dapače svima je sve plaćeno prije roka...

Nema komentara:

Šufit