petak, 18. srpnja 2014.

****

na znanje i ravnanje svima (jerbo, eto ti vraga, svi oče u moju sramotnu firmu. kroz deset godina u bazi nam je tisuće CV, a sad opet pitaju)


dakle, nema više nikakvih radnika jerbo pravo na zdravlje i pravo na život dostojan čovjeka su i moja prava, radnici će lipo osnovat firmu za 10 kn i neka lipo sebe prijave, rade i zarade. to je tako lako. dok se u ovoj ludoj i nemoralnoj zemlji ne počne poštivati malog poduzetnika, znanje, obrazovanje i rad, radnici će ili osnovati firmu, pa raditi i sami misliti kako zaradit plaću ili se zaposliti u firmi šjor miralema koji je posta mirando (ima on to valjda, pa skoro svi iz vlasti imaju firme u kojima NITKO ne radi i na žene su im, ljubavnice, tetke, strine , bivše žene, babe i slično ), pa kad su mu puna justa zapošljavanja neka STVARNO nekoga zaposli, neka STVARNO zaradi i neka STVARNO nekome dade plaću. u parametar doo do daljnjega mogu biti zaposleni i to honorarno samo ljudi koju su sa mnom ovu firmu stvorili, koji su sa mnom radili vikendima i državnim praznicima, koji su sa mnom strepili oko naplate problematičnih faktura, koji su se sa mnom borili za sve. neki od njih su i bili na ugovoru o radu nekad, sad imaju stalni posao i kod nas su honorarno po potrebi.

http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/115911-cudni-ljudi-cudnog-imena-marina-merzel-je-zarka-mirando-mrsic-je-miralem-ingrid-je-zapravo-mara-zasto-su-mijenjali-ime.html

Nema komentara:

Šufit