srijeda, 16. srpnja 2014.

*****

evo, otvorila sam na mom blogu www.xvii-online.org listu srama na kojoj ću objaviti imena i prezimena pojedinaca koji rade poduke na crno i tako kradu i mene koja ih radim deset godina legalno i državu uz naravno zaštitu države, a objavit ću ili ću ponovo objaviti i sve moguće gadljive i protuzakonite načine na koji me Republika Hrvatska pokrala u pravom smislu riječi i osiromašila do krajnjih granica izdržljivosti.

hvala svima koji mi zbog ovoga neće prestati biti kontakti ili prijatelji, ali ne može jednima registracija, fiskalizacija, ovrhe i liste srama, a drugima državni posao i neometana mogućnost krađe tisuća eura.

nisam građanin drugog reda, imam svoja ustavna prava i dižem svoj glas protiv lopova!

sa stupnjem magistra znanosti, elektrotehnike, bila sam 6 i po godina bez posla, zaposlila samu sebe, dala i drugima posla (svi uvijek plaćeni prije roka) i sad mi ova zemlja kojoj sam dala i znanstveni doprinos ruši egzisteniciju.

e pa neće, sruštit ću ja njihove rođake, vezaše, prijatelje, priležnice, priležnike i slične koji me kradu. premda sam kroz deset godina rada dobila na tisuće prijetnji ubojstvom od onih koji rade poduke na crno, ne bojim se.

dakle, čitajte: http://www.xvii-online.org/p/lopovi-u-republici-hrvatskoj.html
milosti neću imati prema nikome za koga znam da krade na podukama koje radi na crno, to nisu uvaženi ljudi, to su lopovi, a ima i silovatelja tu.


----------------------------------------------

kada objavim sve što imam, tužit ću republiku hrvatsku, a sav novac od odštete neka ide pola odvjetniku za trud, a pola UNICEFu jer pomaže djecu. meni 0 kn, ja ću kune zaraditi sama, ovo ću napraviti čisto da uvedem red u ovu zemlju!

Nema komentara:

Šufit