subota, 6. lipnja 2015.

ime je bitno


popunila sam neku anketicu. tu me pitalo jeste ili u zadnjih 12 miseci kupili ovo i ono, pa je došlo i do tehnike.
pita imam li frižider, imam, jeste li ga kupili u zadnjih 12 miseci, nisam, pa pita imam li mašinu za pranje robe, imam, jeste li je kupili u zadnji 12 miseci, nisam itd,
onda sam malo razmišljala, sve imam, jedino nisam kupovala raznorazne stvari koje mi za veličinu mog kućanstva ne tribaju (npr. mašina za prat pjate). kad sam se sitila kad sam kupila, ima neko vrime. nije prastaro, ali nije kupljeno ni jučer. uglavnom gorenje, končar ili neka dobra marka. fala bogu nema kvarova, traje. sitila sam se i kad sam kupovala da je bilo 200 ili 300 kn razlike po aparatu u odnosu na nešto ajmo reč jeftinije, ali eto vrime je pokazalo da nije iznevjerilo. jedina tehnička spravica koju sam kupila u zadnjih 12 miseci je bila web kamera - da mogu slati sliku na www.coursera.org za polaganje ispita. zaključak: IME je ipak važno. kupuj provjerena dobra imena, usluge naručuj kod provjerenih ljudi koji imaju svoje ime i prezime, registrirano i dobro ime ti daje garanciju da će sve biti dobro. ja auto ne bi prepustila ilegalnom mehaničaru, pa čak i da je 200 kn jeftiniji. kome ću se žalit ako mi shebe kočnice? moj život vrijedi više od 200 kn.
znate li što vam se sve može dogoditi djetetu na ilegalnim podukama? ja sam se naslušala plakanja bivših korisnika crne ekonomije, mnogi su dali novac, a ništa im nije pokazano, ali ti su još dobro prošli. bilo je i dice koja su bila iščuškana, pa čak i pokušaja napastvovanja.
misliš da su nike patike kvalitetne ili pak puma (ja sad imam pumice kupljene na skontu kad su dali sve 50% niže platila sam ih 186,00 kn. može se naći i kvalitetno, a povoljno, samo treba pratiti akcije. evo me u njima - u dobrom društvu, ja, puma i tovar https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10206362602246328&set=t.1305685786&type=1)
misliš da je gorenje dobra makinja za robu i ka i ja ćeš dat ako triba i 200 kn više za nju.
nećeš poč ni kod nekog zubara koji ne valja, a ako naletiš na nevaljanoga, promit ćeš ga... ko bi bija lud da pati, a?
e pa zašto ti je čovik moj svejedno ko uči tvoje dite? razmišljaš li ko uči tvoje dite u školi? a jesi li razmislija ko uči tvoje dite na podukama?
u www.parametar.hr tvoje dite učim ja, s tovarom pametnija. 
ovo san rekla prije predsjednice, hehe.

i svojim imenom jamčim da ću tvoje dite učit kad mi ga dovedeš na poduke. učit i naučit. to radim legalno, registrirano, 10,5 godina, s dvije legalno stečene diplome...

Nema komentara:

Šufit