srijeda, 10. lipnja 2015.

ajme

danas su me dica sama zvala za pripreme za državnu maturu za informatiku koja im eto niš jasna nije, a piše se sutra.
nemam pojma ko su. nikad ih nisam vidila.
nisam ni danas, a neću ni sutra ujutro.
zašto?
zato što je informatika malo više nego može stati u jedan dolazak,
a ja nisam međugorje, pa da kažem sutra u 14:00 u školi će ti se ukazati sva rješenja iz worda, excela, pseudo - jezika (za neupućene u tom jeziku ne možete isprogramirati ništa, on služi da se pokaže logika programiranja. to je uvedeno u škole jer neki uče C, neki C++, neki ništa, pa da ne bude diskriminacije), pa sve sitnice o internetu, slikama, kB, GB i slicno, ima toga šta triba naučiti...
ako ti niš nije jasno i dogodi se čudo, pa prođeš, super.
padneš li neka mama i tata dogovore na vrime za rok na jesen.
jučer je majka pokušavala dogovoriti poduke za osnovce, a kad sam joj rekla da više ne primamo nove učenike, pitala me: zašto?
zato što do kraja škole ima još 3 radna dana kažem joj jučer navečer.
tad se naime sitila da ima dite. 3 dana prije kraja škole frown emoticon
ovo je još super kako je bilo prijašnjih godina, nadam se da će slamka upiti (znaš hvatanje za slamku) stati, ali moguće je i da udar takvih upita zadnja dva dana bude najžešći. nikad ne znaš šta će neznanje izvest. neznanje je naravno najveći neprijatelj svih naroda, samo je našem najbolji kumpanjo.
jučer sam stranicma objasnila da se iz slavićeve u kojoj smo bili u bihaćku ide samo ravno, a katastar je desno. valjda su se tu s nekim dogovorili. otkad su se pametne glave dogovorile da se ukidaju ocjene dica ne uče. tako dvi mlade cure jučer tim istim strancima nisu znale reč te dvi riči. na engleskom. a u školi se uči engleski, je li?
bit će padanja. nemojte bit iznenađeni. ove godine ne očekujem ništa dobro oko kraja školske godine i polaganja državne mature. preko poduka koje radim vidim da se ne radi kako triba. i stalno upozoravam na to. ma pari mi se ka da u vitar govorin. nitko me ne čuje frown emoticon
rown emoticon

Nema komentara:

Šufit