četvrtak, 25. lipnja 2015.

*****

kad smo već kod ovih ča minjaju ime,
uglavnom su to članovi i bivši članovi sdpa.
mare je postala ingrid, to je ona šta špik ingliš dobro zna,
miralem je posta mirando, to je oni ča striptiz izvodi,
žarka je postala marina, to je ona ča bi je rado pitala di su 2 miljarde koje je dobila sisačko-moslavačka županija.
meni tu još jedino tonino picula djeluje ozbiljno i normalno, toliko da bi moga normalno vodit SDP. u vladi bi se možda i uz pomno promatranje naša netko radišan, dvi tri face ipak vidim, ali nećem reč koje da i ti ne rebambe.
hdz ima igrače smo takve. i tu vidim tek nekoliko normalnih faca, ali ka i u sdpu, ne dolaze do izražaja pokraj svih tih osebujnih likova i karaktera.
ime koje sam dobila po babi nećem minjat, dobro mi je. gledat ću prominit koliko mogu nešto drugo. prilike u društvu. još ne znam hoću li na izbore, ali navijam za ljude kao što su božo petrov, gradonačelnik metkovića, marijana puljak, gradska vijećnica splita, mirela holy predsjednica ORAHa i nađe se još netko takav tako da ipak neke nade ima. (nada se nada :)) bolje da je više pametnih ljudi, bit će i više pametnih ideja. ne slažem se s nikim od nabrojanih u potpunosti, ali činjenica je da ne propagiraju ni zlo ni zločinačke režime ni zagađivanje okoliša i da ipak pokušavaju bar nešto napraviti. svakako se dobar pokaza i zastupnik ORAHa u EU parlamentu. dala sam mu glas i zadovoljna sam kako on zasad radi. za hrvatsku je jako puno i bez sramoćenja hrvatske i cirkusa napravija i tonino picula. ajmo tražit ljude koji vrijedno rade. ajmo tražit sposobne. ima ih tu su, samo treba dobro gledati i dat im šansu. prošlo je vrijeme galamdžija, trebaju nam vrijedni i skromni ljudi.

Nema komentara:

Šufit