subota, 27. lipnja 2015.

*****


najprvo da rečen da je otel oli hotel park u novom izdanju. sad ima i bazen i 5 zvizdica. kažu da će noćenje bit 300 eurića. ne triba mi noćenje u splitu, pa ajmo ča dalje. bila malo na ovčice, pa poslin plivat uz mrižu na ploči. mriže gre sve do poška, a valovi danas poveći. iako san ka dite trenirala plivanje i iako plivan svaki dan, danas smo nakon pustih godina popili malo mora. 
na radost prijatelja i žalost neprijatelja, nisan se utopila, nije tako lako mene potopit, e, ajmo dalje. vraćan se priko porta. rigel i duje su na svom mistu. svoji na svome. nije ni njih lako maknit. rigel ima pojaču makinju, a duje se isto fala bogu ne da. grad je pun furešti. konfužjun. dok je europa u dekadentnoj fazi i na bačvicama loče najveće točeno pivo po 18 kn i koktele po 30 kn, azijati zuje po gradu, čine litrate oli slike, uče. ni jednoga azijata nisan vidila da leži na ležaljkama na bačvice (40 kn) ili po kafićima na bačama. njihov život je malo drugačiji od usenasepodase. naša mularija pak skače na onom napuvanom čudu na bačama. falila san nikidan napisat, nije 40 kn ura, nego po ure. ka šimije uvis. bez smisla i pameti. oni malo veći na skuterima pokazuju stanje uma. za bilo kakvo učenje nema baš puno konfužjuna, kome to triba kad se testovi mogu ukrast, a radno misto dobit za mito. e bravo, za učit triba jemat i bokunić mozga koji nešto i može naučit. danas sam gledala ruski cirkus. šta su sve pokazali ljudi a i beštije, mirakul jedan. nemojte nikad više duperat rič cirkus za političare, cirkus su vrhunski artisti i atrakcija. 
prolazi još jedan litnji dan. idem stavit robu u makinju, oprat ću je na jeftiniju letriku i radit app za furešte. azijatima će to dobro doč. možda još nekoj normalnoj faci iz poneke zemlje, ostalima, a tu uključujem i naše, ne. to su već kronični alkosi, njihov svijet je nažalost boca i birtija. teško će bit pomoći.





Nema komentara:

Šufit