srijeda, 24. lipnja 2015.

*****

inače za sve koji nisu upućeni A razina matematika su zadaci od 3 do 4 crte, B razina se uglavnom može riješiti bez olovke i papira. problem je samo u tome što se u školama vrlo malo radi i još manje traži. odgovorno tvrdim da je u splitu tako, kaos, anarhija i nerad.
kako drugačije komentirati kad učenik nakon 20 dana nedolaska u školu, a izostaje radi obilaženja raznoraznih krizmenih proslava po dalmatinskoj zagori što mu majka naravno opravdava, na moje pitanje što će razrednica na to reći, odgovara: u, a, ona je s nami (točno mi je ovako reka) prva u kolo. i popne se na stol na feštama!
ovdje se borimo i s hasanaginicom koju je aga potra (točno ovako kaže) iako mu tako ne govore ni otac ni mater, ali mu tako govore, gle čuda, nastavnici.
dragi moji ljudi, tablica množenja je poveći problem. na x+3=-8 se gleda kako nešto vrlo čudno, a kad se još pojavi jedna jednadžba i y da vidite čega tu sve bude. a tek nejednadžbe. ajme frown emoticon
ako se ovom narodu želi dobro, potrebno je pod hitno pregledati diplome zaposlenih u školama. sanaderovi ravnatelji, koji su uglavnom još ravnatelji jer su od željka jovanovića potvrđeni kao neophodni kadar, su uglavnom zapošljavali za godišnju plaću kao naknadu bez obzira na stručnu spremu. i stigla tu cila rulja nepismena učit dicu. dalje je nepotrebno razglabati o ičemu.

Nema komentara:

Šufit