srijeda, 3. rujna 2014.

sačuvaj me bože hrvatske gluposti i podobnosti

sad će nova direktorica u hep, navodno ekonomist. opet u hrvatskoj od stručnosti ni s, od nove pravednosti ni p i samo je bitno ko je u kojoj partiji. nemam ništa kontra te ženske, ne znam ni koja je, ali brate na čelo hepa ne može netko ko ne zna letriku jerbo će potpisat kakav štetni ugovor i napravit 1001 zvizdariju i onda će šta, reč da mu je neko stavija zvizdicu di treba potpisat ka ivo sanader jadranki kosor?!
EU nam za vratom, pričaju tu o nekim obnovljivim izvorima koje smo trebali imati i prije ulaska, ali su nam progledali kroz prste. neka pričaju, koga briga. posla bi doduše bilo kao u priči, ali nije priša. moremo mi i lagat šta se napravilo, a šta ne, oli nismo i dosad.
baš me zanima kako će se na toj poziciji snaći žena kojoj su napon, snaga, struja, vod, kabel, trasa, he, ne, te, čvor, trafostanica, primar, sekundar, tercijar, zvijezda, trokut, paralelno, serijski, prilagođenje, reverzibilnost, sinhronizam, k1, k2, k3 i slično vjerojatno pojmovi iz serije ratovi zvijezda.

da meni neko ponudi da iden operirat u bolnicu, rekla bi mu ne fala...

Nema komentara:

Šufit