subota, 20. rujna 2014.

*****

e... sad se digla prašina oko onog što se sprema, a dok išta dođe na red, bit će kasno. da, kasno jer situacija odavno nije normalna i sve je zapravo već kuku-lele.
tko je za što svi viču i urliču, pa ajmo ovako:
1) ja sam za to da se u skuli oli školi ne puca i u nju ne nosi rivolver, bomba, rašpa. 

2) ja sam za to da u školi ima:
- dobra škola (zgrada) pristupačna svima, 

- nastavnici koju su stvarno nastavnici, a ne peršone oli osobe koje su falšetale oli krivotvorile diplomu ili pak počinile koje drugo kazneno djelo, 

- kvaliteno učenje i ocjene,

- žestoko NE mržnji i nasilju

3) obrazovan i normalan diretur oli ravnatelj 

4) obavezan dolazak roditelja ili staratelja u školu bar svakih petnaest dana (ako je roditelj na selu ili otoku nije na pustom otoku, neka mu se uvede obveza javljanja na telefon razredniku)

5) najstrože kažnjavanje ravnatelja koji zapošljavaju u školama za mito. kada se zaposle obrazovani, nikakvi psihijatri neće biti potribni. onome tko zna, nije teško raditi, a znanje se ne može steći ni na ulici ni u kažinu oli javnoj kući ni na sastanku partijske organizacije. letrika oli elektrotehnika se studira na tekničkim oli tehničkim fakultetima, a jezici na filozofskim, zar ne?

eto, ovo i sve će biti na svom mistu. neće biti ni puno popravnih, ali ako netko nije baš ništa učija i naučija, neka padne razred. di piše da svi moraju proč, pa makar pucali, a?

Nema komentara:

Šufit