četvrtak, 10. rujna 2015.

*****

rijesila sam se jos jednog dobavljaca, ali taj mi je za razliku od drugih kojih sam se rješavala još bija polunormalan tj ipak se uz povuci potegni moglo s njima, pa ga sad imam na private (koristim privatno) 
smile emoticon

ovaj je još dobro proša. no, ako me samo jednom bude zafrkava, izgubit će me ka korisnika i privatno. poslovno su mu računi plaćeni i never more.

sve šta pita puno para, a ne radi ili ne radi kako triba bit će zaminjeno drugom opcijom.
lipi moji, svi koji živite od mojih para, da od mojih, jerbo ja živim od svojih i za njih i prepošteno radim, u ovoj firmi nitko nije nezamjenjiv osim mene, a ako mene bude volja, mogu ja i prominit firmu. 99,9% je da dio već uhodanog poslovanja i novitade koje uvodiim će selit u drugu državu. zašto bih radila za zemlju koja mi samo pravi probleme? zemlju u kojoj se zlostavlja onaj koji daje u njen proračun? idemo gdje kojakakvi mrsići ne vriđaju poduzetnike. kad san već kod njega, još uvik mu je slika u kondutu, je... ja ga hranim, on me vriđa, ne radi ništa osim štete i mirita to misto.
zapravo, kad se malo promislim još je dobro i proša jerbo da je ovoliko zla napravija u nekoj drugoj državi dobija bi i koji mućak oli pomu u glavu. nisan za nasilje, ali baš bi mu se to dogodilo. moga bi u švabiji to radit, je, kako da ne...

Nema komentara:

Šufit