utorak, 22. rujna 2015.

****

kruv, mliko, čaj, meso, riba, voće, povrće, sve imam hrvatsko.
to ću i kupit.
s obzirom da ovu moju nesritnju zemlju svi redom pokušavaju vuč za nos oko problema koji bi tribali bit zajednički a ne samo hrvatski, ne kupujem više ništa šta nije hrvatsko. nije ucjena, već je nešto šta svi možemo napraviti i tako izvršiti pritisak na sve one koji nas pokušavaju na ovaj ili onaj način shebat. njima svima može na taj način bit loše, hrvatskoj bolje.
ma ionako će im svima bit gore, hrvatskoj može bit bolje, ali ako će se radit dišpeti, možemo i mi kojega, ovaj je najbolji za nas , nije zlo smile emotikon
jedino ne znam šta ću s tariguzom, hehe
u ovom povećem sranju bi li bilo poštenije dupe obrisat slovenskim ili srpskim?!
da možda uzmem BIH?
provat ću nač cro, ali pitaj boga ima li toga.
švapski sigurno neću kupit.
zaobilazim sve švapske i ine butige, gren samo u hrvatske.
za republiku hrvatsku pak i dalje nećemo raditi i tako će bit do moje pemzije jerbo me institucije republika hrvatske zlostavljaju i ka građanina i ka poduzetnika na niz načina, pa odbijamo sve državno i javno, a pogotovo za šta bi im triba račun, pečat. kako će do pečata? odi na oglas na stupu ili na kanti od škovaca, a ako ti triba pečat našaraj ga brate. dosad ti našarani pečati nisu smetali, s njima se radi u državnim školama, pa šaraj brate.
zaliha postola i robe imam.
plaćam gotovinom i plaćaju mi gotovinom.
friga mi se ako ne rade kartice, ionako su vražje djelo.
mob, tel, internet mi nije kod švabice, a ako ovaj drugi prne, zna se kako izgledam, pa me tražite po gradu. smile emotikon
ko zna oče li se išta poduka odradit jerbo kreću štrajkovi.
ako netko oče učit, učit ću ga, ja nemam veze s državnim,
ne hrani me ni hrvatska ni njemačka moram sama zaradit za koricu kruva,
a i inače sam protivnik štrajkanja, mislim da se sve može izboriti iskazivanjem nezadovoljstva na druge zakonite načine.
auto ću kupit, ali ne još. sad je bolje ne imat ništa. kad budem kupovala, ne idem kod švabe trči-laži pinokija, to je sigurno.
a maške? njima bi mogla dat ribe. pitaj boga koje su sve smeće utirali u mačje važe. kad se bolje promislin i za čovika nam je iz uvoza stiglo smeće, škovace, malo šta valja, bolje je kupit naše, bar je kvalitetno.
friga mi se i za mađara i za švabicu, nit me hrane nit me oblače.
dovršit ću aplikaciju, imam još posla oko nje. učit one koji oče učit.
okrenit se budućnosti smile emotikon

Nema komentara:

Šufit