četvrtak, 10. rujna 2015.

*****


boli me još, leđa, strana liva, ali odradila sam danas svoje. nisam bila kod likara jer mi je to samo čekat filu i potrošit 10 kn. dobro, virujem da bi mi čovik i pomoga, ali moga bi me poslat i po pretragama, a za to nemam vrimena. 
mogu hodat, mogu sidit, teško mi je prelazit iz jednog položaja u drugi. organizam mi je počeja davat znakove dehidracije, ali popila sam dosta vode i tako kroz dvi do tri ure nekoliko puti i bi bolje, pomogla sam sama sebi. šta mi je? ne znam, ali se nadam da će proč 
tongue emoticon
 popila sam neofen, za druge likarije nemam para, sve mi pare ždere ova država. neće još dugo, malo ću joj stegnit špinu, e... od moga poduzeća su već izgubili prihod od PDVa. nisam jedina, iz sustava je izašlo na tisuće malih poduzetnika, bili bi blesavi da nisu izašli. ako ja bolovanje do 42 bolesti moram sama sebi platiti (naravno, trebam plaćati zdravstveno od kojeg nemam ništa i plaćam ga), a privatnik je sa 42 dana bolesti već smrtni slučaj, onda ovo nije nikakva država. bit će kad ne bude ovako diskriminirala ljude. bit će kad ljudi koji daju u proračun budu imali i ljudska i ina prava.

Nema komentara:

Šufit