četvrtak, 27. svibnja 2021.

*****

Nego je li i ovaj Ivošević malo popija kad je pisa antisemitske statuse, komentare ili što već po Facebooku? I kako to stalno baš oko Puljka i njegovih suradnika priča o veličanju nacizma? I sad kaže on da mu je vrijednost antifašizam. Ima i još, muž od one Puljkove Facebook prije s "lipim" timbrom oli "pečatom" (vidi moje prethodne objave) je 2011 bio na listi za Sabor RH i to kandidiran od stranke čiji čelni ljudi po Facebooku stavljaju slike kako postrojavaju vlastitu djecu i zajedno s njima pozdravljaju Hitlera. Ima tu "veselja" malo priko mire za normalnog i tolerantnog čovika.

A e ti si antifašist ka šta san ja Clark Gable reka bi mu moj pokojni dida, učesnik i Sutjeske i Neretve da se digne iz groba i vidi svu ovu sramotu. Da, šjor Puljak, to je sramota i bija bi red i moralni čin da se ispričate biračima i odstupite. Malo je previše tih ispada!
Mislim da je malo koja familija dala toliko učesnika NOB ka moja, pa moram zaključiti da šjor Puljka svaki danom samo sve više percipiram ka velikog floćatora.
On eto ne zna šta mu je dida radija u II. svjetskom. Hm?
Evo ja za svoje znam, nabrojit ću samo majčin dio obitelji jer su mi oni splitska strana. U partizane su mi bili pradida Ivo Karačić, dida Petar Karačić, njegova braća Gojko i Slavko, svi ovi su već ispod ploče i svi su u penžjun išli iz radnog odnosa. Bila mi je i baba Nada Karačić rođena Ivančić, a i njena dva brata Aleksandar i Bepo, svi su već umrli, Bepa su zaklali četnici grob mu je nepoznat, a moja baba u penžjun također išla iz rada. I da, ja sam odgojena da ne mrzim nikoga i priznajem ne znam nikakve ustaške pjesme i ne pada mi na pamet veličati NDH ni Hitlera.
Nikad od mene nećete čuti niti riječ hvale za bilo kakve totalitarne režime, a za nacistički imam samo riječi gađenja. Antifašizam se živi djelima šjor Puljak, moj dida bi se u grobu okrenija da zna kakav je vaš antifašizam u praksi.
Radim u privatnom sektoru i ovisim o svom znanju i radu. Zadnja rečenica nije tu bezveze. Dakle, porezni sam obveznik i moja kaplja rada će doprinositi onima koji su na gradskoj i državnoj plaći i tu ne želim mrzitelje.

Nema komentara:

Šufit