petak, 28. svibnja 2021.

*****

U mome portunu je prije puno godin jedna susida odnila drugom susidu kolač od kapule. 

To  znam jer sam stalno tu. A di cu drugdje biti?! Tu zivim od malena, a i radim. 

Kolač od kapule je zapravo bilo podmicivanje da bi je on na sastanku kućnog savjeta pridlozija za pricidnicu kućnog savjeta. To je i učinija. Nije doslo puno svita na ti sastanak, ali ono malo sto je doslo bez puno promislit je diglo ruku da sto prije rijesi tu brigu ko ce bit pricidnik. Uslijedile su godine pune problema koji su se samo prenosili na buduće generacije. 
Nisam ovo izmislila, sve je istina, od riči do riči.

Sad su izbori u Splitu. Vlasnik jednog portala je izija soparnik koji je dobija na dar od žene jednog kandidata, pogodite zašto... Ni ovo nisam izmislila. E sad... 
Dalje će građani po svojoj savjesti. 

Kako ispalo da ispalo meni neće igrati jerbo sve sam ih već prokužila, raskrinkala, a s licemjerima i lažonjama se borim cili zivot i istina uvijek se prije ili poslije  sazna. Bit će onima koji su opijeni, dok se otrizne, moze bit i kasno. Zapamtite, svojm odlukom, po svoj savjesti, a ne sta vam je netko drugi reka. Promislite sto tocno o kome uopce pouzdano znate. Nemojte samo gledat postole, košulju i kolarinu ili tako zato što je tako odlučija susid.

Osobno zelim nove izbore jer mi se ponuđeno  ne sviđa zbog ozbiljnih razloga i križam sve. No to je moja odluka, za sebe odlučite sami.

Nema komentara:

Šufit