petak, 29. svibnja 2015.

*****


s tužnom spoznajom da mi republika hrvatska nikad neće nadoknadit štetu koju mi pričinja dopuštajući oglašavanje ilegalnih poduka na svakom kantunu idem leč jerbo i sutra triba učit ljude. možda bi nešto mogla dobit ako je prijavim institucijama EU, a to bi se i moglo dogoditi. nakon 10, 5 godina mog rada danas sam upoznala prvu studenticu koja mi je rekla da do sada nije išla po nikakvim neregistriranim podukama. nekidan mi je jedna učenica rekla da je bila u jednoj registriranoj tvrtki, ali da nije bila zadovoljna, a da po neregistriranima nije šetala. do te dvije osobe svi su mi rekli da su bar jednom išli na neregistrirane poduke.

koliko je meni onda novaca kroz sve ove godine (10 i pol godina) ukradeno s obzirom da republika hrvatska ne sprovodi zakon o zabrani i sprječavanju obavljanja neregistrirane djelatnosti? da je svaki dan samo jedan jedini termin za školarce ukraden ( znamo svi da je ukradeno puno više) to je 360 (broj dana godišnje, ja radim svaki dan,maknite samo božić, uskrs, novu godinu) x 10,5 (broj godina od registracije) x 125,00 (cijena za 2 školska sata)= 472 500, 00kn
lopovska državo je li te sram? je li te sram bando lupeška koja mi radiš ovrhe i višaš me na liste srama kada sama sebi kasnim za plaću na radnom mjestu koje sam sama stvorila dok ste vi zapošljavali u državnoj i javnoj službi sve svoje priležnice i priležnike bez potrebne stručne spreme ka da vam je to ćaćina prčija? je li te sram mafijo gora od sicilijanske, i ona ima više časti?! organizirat ću prosvjede legalne uslužne djelatnosti, oču. jerbo ovako je za sve. kradu frizeri na crno, pituri na crno, čuvaju se starii mladi na crno, popravljaju se auta na crno a ova zemlja zlostavlja one koji imaju registraciju i onemogućava normalan rad registriranih svaki dan.

Nema komentara:

Šufit