subota, 16. svibnja 2015.

*****

prošli sam misec otkantala mob pretplatu uz tvrdnju da je to preskupo, a da ne zovemo toliko. dva tri dana sam pustila obični bon paket i on je nešto skuplji, ali je odličan za onoga koga samo zovu i tko ne zove puno. kako je meni na mobitelu ipak firma i nekad se desi da tribam i zvati, ukljucila sam opciju za 30 kn misečno koje se plate bonom 300 minuta/sms i 300 MB. zvala sam koliko sam god htjela i stalno bila na internetu, čak sam i sliju nožica u morskoj vodici poslala na fejs drito s plaže. stanje je preostalih 271 min/sms i 166 MB koji se prenose u drugi misec. 

ovo je prvi dokaz da je pretplata papilova neslućenih razmjera. vrime će pokazat da će mi se tvrdnja dokazat u potpunosti. naravno, za veće potribe ima i 50 kn misečno, ali opet na bon, pa čovik nije na milost i nemilost operatera...


kako otkantavam sve šta mi je izvlačilo previše novaca, a nije vridilo tih para, odletit će i fiksni na bonove.
ni jedan zaostali račun nikome neću izbjeći platit, ali više neće moći nitko ne radit , a čekat moje pineze. takvo ponašanje vodi otkazivanju bez grižnje savjesti, e... moram ja malo savjesti imati i prema sebi.

--------------------

dodatak: sad sam bila pitati, tel nema više na bon (šteta), ali ću napraviti jednu drugu shemu da se smanji trošak...

Nema komentara:

Šufit