četvrtak, 21. svibnja 2015.

*****

daklem draga nacijo, ako očete para, ajdete u advokate, oni zaračunavaju 500 kn uru, a njanci se ne potrude da zapisnici na ročištu budu potpisani. možete i u likare, za njih će sa mic po mic ukinit sva dežurstva. jedino nemojte poč u inđinjere, tu ćete morat uvik radit. i po danu i po noći i subotom i nediljom. kazna je to ograničenom umu koji je moga svatit sve one dugačke i široke formule koje drugi nisu mogli.


ovo može pričati samo onaj tko nije probao što je to prava bol, a ja sam probala. kod zubara idem redovito, higijenu održavam, zubarica je rekla e da su svi tako uredni, pa i opet je bilo boli koja se ne da opisati riječima. ja mogu izdržati i skoro sam sve zube popravljala bez anestezije iako mi je zubarica htjela dati. ovom gradu treba i dežurni zubar i dežurni veterinar, a zato što bi ova zemlja sve ličila rakijom i je tako kako je. sramota.
Vikend dežurstva zubara su ukinuta jer nisu htjeli raditi za ponuđene mizerne HZZO-ove naknade. Iz Županije su ipak osigurali 1,5 milijuna kuna za stomatologa na...
WWW.DALMACIJANEWS.HR

Nema komentara:

Šufit