subota, 28. lipnja 2014.

antireklame

digni revoluciju viče tele ofca. vipnet čiji sam korisnik otkada su došli u cro i koji inače ima može se progucat a nekad čak i solidne reklame, trenutno vrti neku zvizdariju u kojoj neki mali prdac pljuca po ruskim klasicima i cilom svitu uz još nekoliko mulaca i mulica. ništa novo, popljucani su i libri i znanje svaki dan, ali najdraži vipnet ovo je stvarno ča bi rekli prislano, a prislano nije ni maški drago. too much, e... ovako da buden cool i u trendu, e.... operateri, s ovakvim incukanim reklamama tirate kupce. da, tirate. niste privukli pažnju, nego tirate kupca. jerbo, taj mulac koji se kesi na tv sa svojom kapricijožastom facom koja pljuca na cili svit nije kupac. kupac mu mogu bit eventualno roditelji ako eventualno jemaju pinezi, a vi reklamom vriđate sve redom, čak i dobar dil mladosti. ja s njima radim svaki dan, pa znam. da ima linčina i hebivjetara ka šta je ta "velika" faca iz (nazovi)reklame a to je zapravo antireklama, ima... no ima i tako vridne i dobre dice koja uče i žele znati da mi je s takvima milina radit i da oni uče i čitaju. nemojte bit ljubomorni kad postanu likari, profešuri, inđinjeri. postat će, znan da oče. i takvu dicu ta šempja iz reklame vriđa, sad pari da su svi lezilebovići, bez plana i cilja, koji ne uče i smišljaju kako neće radit i kako će živit od materine pemzije. digni revoluciju viče opet tele ofca. dižen ruku, prstić, daljinski, fala čovječanstvu na izumu libra, to je uvik dobro kad tv nema šta pametno dati osim zvizdarija i nazovireklama, odnosno antireklama. čovik je mlad dok uči (čitaj čita, vježba um itd) i ima volje hodat i plivat (jerbo nije svugdi tlo). poznajem mnoštvo petnaestogodišnjaka koji ne znaju koliko je 6*6 (ne lažem, baš je tako) i kojima je omiljena zabava ležanje i buljenje u točku ( ka da su u ludnici bože mi oprosti) i nisam sretna što su takvi. poznajem i mnoštvo petnaestogodišnjaka koji imaju petice i kolajne oli medalje iz sporta i/ili znanja, presretna sam što postoje i virujen u njih. i da, učila sam, čitala, prolazila s pet, a išli smo svugdi, od koncerata do utakmica... sve se može kad se hoće, a najgore je kada mlad čovik ostari prije nego mu je i mladost počela. ležeći i buljeći u točku. jerbo, priznajte tako nešto ne radi ni populacija u najboljim godinama. tek malo, malo tko.

fejs komentari:

  • Toni Letilović i Anamarija Boban su rekli da im se ovo sviđa.
  • Toni Letilović Ostarila si. Sorry, ali netko ti je to trebao reci. 
  • Nada Magazin Da , znam koliko je 6*6, a i puno vise, ucim i stvaram svaki dan i mogu ono sto ne mogu mnogi mladi koji se nisu ni rodili kad sam imala Vipov broj, npr pretrcati Marjan, preplivati nekoliko km, otici pjeske od Opcine do City Center One (i vratit se iz City na nogice, narafski, do Opcine, narafski), ustati u pet ujutro naravno, raditi po 12 sati u komadu bez pauze i imati pacijence za dicu kojoj je zivot ajmeeeee - zijev - ajmeee i kojoj je tesko i doci na poduke, a stoje priko puta. Premlada sam jos, ocito. Kad ostarim, upisat cu se u partiju, poc u sabor i neka lova a i mobitel stizu 
    1 sat · Uređeno · Sviđa mi se · 1
  • Toni Letilović Daj, Nado, pa to je samo reklama, ne mogu virovat kolika se prasina digla oko toga!?!?
  • Nada Magazin to nije reklama, to je antireklama.
  • Toni Letilović Zasto, mislis da Vip stvarno mrzi stariju populaciju?
  • Nada Magazin ma ne mrze oni nego su htjeli privuci paznju mlađe populacije koja kako već rekoh 1) nema para, pa ne može ni biti kupac 2) sva nije nikakva, pa su i njih izvriđali s ovom glupson spikom nikakvih. time su stvorili kontra efekt i ako se zaviri u njihov promet vjerojatno će se moć vidit da nije povećan. pari da im je reklamu slagala konkurencija. sorry, ali netko im je to trebao reći.
  • Nada Magazin ups, sorry ali netko vam je to trebao reći i ti tu radiš 

Nema komentara:

Šufit