petak, 18. lipnja 2021.

kako je Ustavni sud napravio državni udar

https://sljeme.usud.hr/usud/praksaw.nsf/fOdluka.xsp?action=openDocument&documentId=C12570D30061CE54C12586D8003C3E16&fbclid=IwAR3SXFSNI2xTysATTAptU271nnGnqw28t1cEnrYNAk7PEkN_nkdOCV9jJtU

čitaj narode ovu presudu, omogućila je svim lopovima zakonitu krađu!

Evo kako je Republika Hrvatska ozakonila pravo na suđenje za nešto što (2011.) nije ni bilo kazneno djelo (objave na internetu se kazneno tretiraju tek od 1.1.2013), ozakonila rušenje Ustava Republike Hrvatske (koji jamči pravo na svjedoka i vještačenje u svrhu obrane) pozivajući se na slučajeve nedemokratske Rusije, ozakonila bezrazložno zatvaranje, tjeralice, lisice, psihijatrijsko vještačenje (mene se zatvaralo na osnovi neistina koje je sudu dostavljao Ivan Sumić, odvjetnik suprotne strane, da sam se preselila bez da obavijestim sud, a na istoj adresi živim i radim i na njoj sam prijavljena od 1986), ozakonila presude formirane na osnovi nezakonito pribavljenog dokaza (mail o kojem je riječ je naime poslan na adresu nada@parametar.hr i suprotna strana ga je mogla imati samo ako ga je hakerajem poslala meni što je itekako moguće ili ako je provalila u moj e-mail sandučić što je također moguće, oboje su kaznena djela, taj e-mail nema ni pečat ni potpis, a nadležno Ministarstvo s pečatom i potpisom traži nadzor nad tom osobom, Policija je kazneno pak prijavila 2007.), ozakonila premlaćivanje mene u zgradi Općinskog suda u Splitu (svi su obaviješteni no nikad se ništa nije riješilo!) te ozakonila načvrljen pečat za koji Ministarstvo nikad s pečatom i potpisom nije reklo da ga je nalupalo, a za koji je Policija 2007 podnijela kaznenu prijavu DORHU.

Sve mi se događalo po privatnoj tužbi gospođe koja se tuži da joj se svi smiju i da sam joj za to ja kriva. Smiju joj se jer govori besmislice, kaže da je struja izmjeničKa, a grohotom su se na isti način smijali i Ingrid Antičević Marinović koja je sve ovo ozakonila.
E bravo, kako su ozakonjeni načvrljeni pečati zapravo je izvršen državni udar (obično ga napravi vojska ili policija jer imaju silu, ali ovaj put je udar izvršio Ustavni sud), pa se čuvajte, sad vam svatko s načvrljenim pečatom može baš svašta, proglasiti se vašim djetetom, roditeljem, nacrtati ga na kupoprodajni ugovor i reći da je kupio vaš stan, auto i slično. Možete se tužakati, ali Ustavni sud kaže da su takvi pečati postali zakoniti.
Jučer sam imala sastanak s mojom odvjetnicom, obratit ćemo se EU sudu za ljudska prava i već smo počeli sastavljati prijavu.
Predsjednik Republike Hrvatske i premijer imaju spoznaje što se dogodilo, a po prijavi EU sudu na PNUSKOK ću odnijeti svu dokumentaciju. Ribice su se uvatile u mrižicu. 😃za pravne neznalice: drugostupanjski sud (županijski sud) je dužan tražiti greške po službenoj dužnosti! Cak ako odvjetnik sve i ne navede u žalbi, Županijski sud je dužan pronaći greške u postupku. Meni se sudilo bez da znam za što me se tereti, a Ustav jamči da tužba mora biti dostavljena tuženiku

Nema komentara:

Šufit