utorak, 1. lipnja 2021.

*****

Da ste podstanar, ne bi vam bilo drago da vas gazda sutra može izbaciti. Da radite sa Gradom ili koristite gradski prostor, ne bi vam bilo svejedno da vam sutra može sve biti otkazano jer se nije Vijeće dogovorilo, pala je gradska vlast i ide se u nove izbore, ono, dok se organiziraju, dok dođe nova kombinacija snova koja vam narafski može sve i otkazati.

Ova priča da će koalicija biti neformalna bez potpisivanja, a tu su vrlo različiti svjetonazori koji se u 5 minuta mogu posvađati će trajati vrlo kratko.
I da, poduzetnici najmanje vole ovakve da prostite zvizdarije, ovo je već potjeralo zainteresirane ljude koji bi ulagali u Split. Netko ce tu investirati u posao, a ne zna oče li mu sutra past gradska vlast jer je jedan vijećnik počeja mudrovati da neće dići ruku jer bi on radije nešto drugo gradio što je više u skladu s njegovim vrijednostima?! Malo morgen. Hrpa različitih ideologija u jednoj sobi ne opstaje, ne trpe se previše ni braća koji su u različitim strankama.
Dakle, ovo što se predlaže je nešto što će biti mučno, beskorisno i neizvedivo. Ljevica i krajnji konzervativci će skupa. Da, samo koliko?
Zakočili ste razvoj grada dragi vijećnici i to zato što vam se ne ide u nove izbore, a mnogi na novim izborima ne bi dobili ništa, prva ja ne bih ponovno glasala za koaliciju Mozemo, NL, Pametno za Split i Dalmaciju jer su me kao birača već privarili.

Nema komentara:

Šufit