utorak, 1. lipnja 2021.

*****

    Što će biti dalje? Uglavnom puno svađa jer će svaka opcija htjeti sprovoditi svoje ideje i htjeti svoj dio kolača, a Puljak konkretno ideja ni nema, on je sve po potribi, vjernik i nevjernik, najbučniji kad besramno piva ustaške pisme i antifašista, voli i socijalno i liberalno, oko sebe skuplja ološ, a od sebe je svojm ponašanjem istjerao velik broj kvalitetnih ljudi ovog grada.

Studenti su ga uglavnom štufi jer kako mi tvrde sve pita, a mrmlja i brblja kad objašnjava, često šeta po rivi dok je moga i dodatno raditi sa studentima putem konzultacija koje su mu u sklopu državne plaće. Kad ode na CERN kažu mi da su sritni da ga sad nema. Imam i jako dobrih studenata na podukama, dakle nisu neradnici i žele učiti. Svi redovito grintaju na Puljka, ne i na druge profesore. I uvijek se muče s osnovnim stvarima koje im očito nije pokazao na pravi način, godinama to već gledam.
Svim silama je gledao upravo to, pobjeći od studenata.
Istinski profesor (to uz diplomu treba biti i u ❤ ) nikad, ali baš nikad neće napustiti mlade, dat će sve od sebe da bude s njima i prenese im znanje.
U svezi Puljka dogodilo se što ja znam i vrlo ružnih, nemoralnih stvari i ne dolazi u obzir da takve stvari podržavam.
Dogradonačelnik, onaj mlađi, je blebletalo koje se ne zna kontrolirati i sklon je i fizičkim obračunima.
Neće tu biti suradnje ni sa drugim gradovima ni sa Županijom ni s Vladom RH ni s Predsjednikom RH.
Kad se svi dobro posvađaju, a uglavnom su već svađeni, Plenković će staviti povjerenika Vlade RH i bit će novi izbori.
Šteta je samo što Split gubi vrime, a triba mu svaki dan...

Nema komentara:

Šufit