srijeda, 2. lipnja 2021.

*****

Što sam radila sa 25? Imala prvu diplomu FESBa (dipl. ing.) tražila posao i svaki dan čitala Slobodnu Dalmaciju, čekala sam naime natječaj za upis na poslijediplomski znanstveni studij koji je na FESBu išao godinu dana nakon mog diplomiranja. Upisala ga i završila. Imala sam toliko posla oko svakog ispita i magistarskog znanstvenog rada da nisam išla ni na kakve svadbe, a pogotovo ne na one na kojima se derneči i kliče zločincu Paveliću.

Sa 25 nisi zavedeno dijete već izgrađena ličnost koja dobro zna što radi i za takvo ponašanje nema opravdanja.
Imam pitanje za Splićane, zašto nekima zdušno opraštate nacizam i krkanluk, a drugima ne? Zar ne bi prema takvoj gnjusnoj stvari kao što je masovno ubijanje u logoru i prodaja Splita Italiji za šaku Judinih škuda trebalo imati čvrst i dosljedan stav prema baš svakome?
I kako je čovik sa 25 već izgrađen, tako je u friškijoj povijesti izabranog gradonačelnika postojalo konačno rješenje za njemu nesimpatične osobe (npr. Raspudić). Raspudić nije moj broj, ali baš nikad se ne bih složila da ni njega ni bilo koga drugog treba istrijebiti, konačno ga se riješiti i slično, a to je pisa ne baš mlađahni Puljak koji je li još uvik ne zna šta radi... Poslije se ispričava, no jednom kad mu budete nesimpatični, reći će i vama slično, pa se mislite. Čovik je naime sa 25 već formiran.

Nema komentara:

Šufit