petak, 11. lipnja 2021.

drzavni udar

Poštovani građani ove zemlje, postovani gosti, postovani potencijalni investitori,

do sada sam ja bila kao ono dijete koje je držalo prst u buži i koje je tako sprječavalo poplavu. Nitko nije radio svoj posao oko ovog problema osim policije, nikoga nije bilo briga, sve je bilo na mojoj kičmi, borila sam se kao lavica, patila, podnosila, tuklo me se, zatvaralo, ponižavalo. Dok sam ja patila, građani su bezbrižno pijuckali kavice i bili nezainteresirani.

E sad vam lipi moji moram reći da voda intezivno prodire i da će se brod potopiti. Ovo je figurativno rečeno, no institucija Republike Hrvatske je ozakonila bezakonje! 

Ovo vam znači da vam se sutra nepoznata ili poznata osoba može stvoriti na vratima i reći da vam je dijete, baba, dida ili da ste nečiji otac, majka, muz, zena, brat, sestra. Može vam reći i da je kupila vas stan i da iselite. Moze vam reci i da je vase auto njezino. Kako ce to reci? Fino, na bokunu tariguza ce nacrtati pečat nožnim papkom i nećete moći ništa jer je u Republici Hrvatskoj to proglaseno zakonitim i vjerodostojnim!
Kada vam nesto netko nezakonito otme, uzme i sl. to vam je zapravo zakonito. Tako je rekla ustavna sutkinja Ingrid Antičević Marinović i naravno morate joj svi vjerovati! 

E sad, imam znanstveni stupanj, pa cu se  i dalje  boriti za istinu i vjerovati znanstvenim činjenicama. Zna se što je kružnica i zna se kako pečat treba izgledati. Zakon je tu krajnje jasan. Matematička definicija kružnice još jasnija, svaka točka kružnice mora biti jednako udaljena od središta. Gospođi Ingrid osim poduke iz engleskog jezika treba i poduka iz matematike. 

Obavijestila sam nadležne sto je spomenuta gospođa napravila, svoju imovinu od danas od lupeške bande branim lazanjurom i sikirom, vi branite svoju kako hocete i znate. Tuđe necu, svoje ne dam. Moja odvjetnica ce pravnu bitku nastaviti na EU sudu, a vi dragi moji građani svi skupa više ne mozete spavati mirno, ako niste shvatili, ovo je napad na Republiku Hrvatsku, svatko sada moze crtati pečate. To je dozvoljeno od strane Ustavnog suda! Čuvajte se, čuvajte sve svoje, branila sam cijelu zemlju dok sam mogla, u doslovnom smislu, cak sam i zivot riskirala, no kako rekoh Ustavni sud je napravio nesto nalik drzavnom udaru i sad premijer i predsjednik koji su dobili obavijest o ovom činu moraju postupiti u skladu s ovlastima. 

Ja cu se pak drzati znanosti, cinjenica i idemo na EU sud.

Nema komentara:

Šufit