ponedjeljak, 5. srpnja 2021.

*****

Cjepiva ograničavaju raširenost bolesti, produžuju život, štite od bolesti, ali neka imaju i nuspojave. To nije samo ubadanje, liječnik je tu jako bitan, od konzultacija do samog čina cijepljenja i kontrole. Hrvatska uopće nije uzela ozbiljno ovo sto je rečeno u prethodnoj rečenici i zato protestiram!

Nadalje, uopće nije istina da su svi virusi i bolesti cjepivom iskorijenjeni. To je netočno. Točno je da je iskorijenjen samo jedan jedini - onaj koji uzrokuje velike boginje!
Velike boginje su jedina bolest koje više nema, ali taj virus možemo smatrati najopasnijim! Zasto? Zato sto se protiv velikih boginja kako se godinama nisu pojavile vise ne cijepi. Ljudi gube imunitet na njih kao što ga Indijanci nisu imali kad su im Europljani s tim zlom stigli. Taj virus postoji u laboratoriju. Zla osoba ga može upotrijebiti u terorističke svrhe. Čovjek na njega gubi imunitet jer se više ne cijepi. I baš zato je najopasniji. Neprijatelj koji se skrio. Spavač!
Kuga se pojavljuje, tuberkuloza, malarija i sl, sve je to prisutno. Kuga je pobila milijune u Europi, pola populacije Europe. Pojavi se tu i tamo. Kina je zabilježila slučajeve 2020. O da. Jeste li se pripali? Nije vam reka Stožer da ima i toga? A zašto nije? Svi pregledi i terapije su zanemareni zbog covid19. Rak ubija ljude. U Hrvatskoj u ogromnom broju. Zašto se time bas nitko ne zamara? Itd. Razmišljajte. O svemu.

Nema komentara:

Šufit