ponedjeljak, 13. travnja 2015.

*****

rečeno učinjeno. 
ode mobitel s pretplate na bonove.
računica je jasna, pretplata je tolika papilova da je to malo prikovišje oli too much.
ja uopće nešto puno ne zovem ljude.
mene zovu.
no, to plaćaju oni koji zovu.
i šta će mi onda pretplata?
uz pretplatu nude nove uređaje navodno povoljno (nema to veze s mozgom, odite kupiti uređaj neovisno o operateru može se naći i predobro od 500 do 3000 kn),
a kad hoćeš na bonove,
onda te probaju ubijediti kao mene danas da će ti dati sve moguće popuste ako ostaneš na pretplati.
nisam htjela niti slušat.
znači, da im se i uz sve te popuste isplati pretplata.
zašto?
zato što većina nas uglavnom ne zove niti ide na net onoliko koliko kao kroz pretplatu može... i tu operateri zarađuju velikeee nofce s kojima poslin putem odvjetnika čine puste ovrhe i za najmanju neplaćenu uplatnicu i kesaju se i oni i odvjetnici i država.
finito, gotovo. nema više kuna za bacanje, adio pretplata.
  • Nada Magazin i da, bit će još toga, letit će sve šta je preskupo, neučinkovito i šta ne valja... proljetno čišćenje svega i svačega dura.
  • Nada Jovanovic Ovde moze samo sa pripejda na postpejd, obrnuto ne moze.
  • Nada Magazin vjerojatno može s tim da promijenite broj.
  • Nada Jovanovic Moze sami da se uzme I dodatni pripejd al sta ce mi to kad imam ovaj drugi.Jedino sto moze novi telefon svake 2 god.
  • Nada Magazin U Hrvatskoj su banke i teleoperateri doslovce opljačkali ljude, više nikakve ugovore ja s njima ne potpisujem. Još s Vipnetom nekako izlazim na kraj, a s T-comom sam imala muku do te mjere da su mi slali firmu za naplatu dugova i to za račun koji ni izdali nisu, a nisu ga mogli izdati jer tu uslugu nisam ni dogovorila. Poslije takvog ponašanja i moja tri radna dana koliko sam potrošila da dokažem da sam u pravu sam im otkazala sve što sam kod njih imala. Vipnetu sam isto otkazala neke usluge, a neke ćemo skresati. Kad mi sve dosadi, otič ću na otok, svjetionik i niko me neće nač ni zvat 
    1 sat · Uređeno · Sviđa mi se · 1
  • Perica Frano Na bonove!!! 35kn 1000 minuta. prema svim mrežama i 35 Ga interneta mjesečno.
  • Nada Magazin mene će to koštat i manje... zasad sam stavila 55 kuna bon i nisam nikakve tarife aktivirala i to će mi bit da moren zvat pompjere, policijote i hitnu ako neko govno podmetne požar, ako vidin da neko nekoga mlati na cesti (ja kriminal prijavljujem) ili ako nekome padne na pamet da ide mene mlatit (taj ili ta bi mogli dobit i nogu u prkno dok čekaju policijote) ili ako vidin da neko pada u afane. ostali neka zovu mene. i neka me traže ako im tribam, eto. više nikoga neću njanci zvat za uzvratit poziv, ko me triba neka me zove. jerbo, šta si prema ljudima bolji to su gori. 

Nema komentara:

Šufit