subota, 25. travnja 2015.

******

daklem, nemam kredit u švicarcima, ali su me banke izludile s eurima.
firma mi više nema leasing, kredit nikad nije ni imala, a potrošački kredit za informatičku opremu putem american kartice PBZ card mi je naplatio ovrhom dvije godine UNAPRIJED. da, dobro ste pročitali, legli na račun i naplatili se za ono što im se tribalo plaćati naredne dvije godine.
jedan mali nenamjenski kredit kao građanin još uvijek plaćam ZABI redovito, a ona me maltretira redovito.
dva građanska sam otplatila PBZu i nagucala se govana, 1. plaćen skroz su mi vodili kako neplaćen skroz i stvorili 1001 problem, a 2. plaćen sve do zadnje rate naplatili ovrhom i to baš tu zadnju ratu.
i malo više od toga, neka im se nađe, e... ostalo sam ja dala milom. bila bi i tu zadnju ratu. no, tribalo je učinit dišpet. da mi prisidne i taj dan.
za vratit sredstva osiguranja napravili su popriličan cirkus i tako sam morala na potpuno plaćeno auto čekati i papire i sredstva osiguranja, a slično je bilo i s kreditima i njihovim sredstvima osiguranja. vraćeno tek kad sam rekla idem policijotima prijaviti krađu financijskih isprava.
uz prosvjednike sam jer mi je DOSTA VIŠE TERORA BANAKA! ovo je naša zemlja i sve te kriminalne strane banke triba potirat iz hrvatske.
naplatite im porez, pa ćete vidit kako će im past sila.

Nema komentara:

Šufit