nedjelja, 1. ožujka 2015.

****

Studenti nikad nisu u ovoj firmi nikoga podučavali, a i neće dok je tvrtka moja.
Studente podučavam svaki dan i kad vidim što ne znaju, mogu studentima reći samo jedno: UČITE! NAJPRIJE SAMI UČITE I NAUČITE! 
Podučavam i one koji su imali 5,00 i išli na natjecanja.

Svaka poduka koju ste odradili bez tvrtke, bez plaćanja poreza je nešto protuzakonito i nije radno iskustvo.

SASVIM JASNO: NE DOLAZI U OBZIR!
I lijepo molim, bez daljnih mailova.
------------------------
I ovako ja baš svaki dan odgovaram svakom studentu koji mi piše... Nisu oni jedini, na stotine kuharica, krojačica i vodoinstalatera je sasvim uvjereno da sasvim solidno zna elektrotehniku, višu matematiku, integrale, ispitne zadatke. Kuharice mi se nude svaki dan za učenje studenata, pa onda ni studenti koji bi podučavali nisu ništa čudno u zemlji čudesa...
Narod na ovakve ideje dolazi jer je taj isti narod i kupac. E moj narode... Idete li kod studenta popraviti zub? Idete li kod studenta na operaciju? Čekate li da vas student zastupa na sudu? Piše li vam kuharica tužbe, žalbe? Liječi li vam vodoinstalater psa ili mačku? Kada se netko bez diplome bavi liječenjem, to je nadriliječništvo, a kada se netko bez diplome bavi odvjetništvom, to je nadripisarstvo. Obje radnje su kažnjive po zakonu. Zašto misliš dragi narode da možeš učiti nekoga bez diplome, odnosno da te netko može učiti bez diplome?! Ta prvo nauči sam, pa onda nekoga uči.
I da, svake godine na kraju godine gledam majke koje su cijele godine slale dijete na poduke kod studenta, pa ono još ima 1, a već je 1.5. I čudom se čude da je tako.

------

 I naravno, dobila sam upravo odgovor od ovog šjor studenta da sam nekulturna. Jesam i neka sam 

Nema komentara:

Šufit