nedjelja, 15. prosinca 2019.

izbori 2019

Moj glas ide kandidatu Dejanu Kovaču. Ako je bija dobar Princeton University, a tamo se dolazi po sposobnosti, Hrvatsku bi malim prstom doveja u red i odveja u budućnost. Čovik ima znanje i stavove za 21. stoljeće.
Sve moje kontakte molim da izađu na izbore i glasaju isključivo prema svojoj savjesti. Dakle, ne što je reka susid, prijatelj, svećenik, partijska organizacija, bilo tko bilo kome, razmisli dobro i odredi tko je po stavu, izjavama i postupcima ona osoba koju želiš na čelu Hrvatske.
Ovi izbori su važni, hrvatska budućnost je u pitanju. Vidite da ja neću ostati doma, a puno puta sam i to napravila. Baš sad je užasno važno da što više ljudi izađe na izbore i izrazi svoj stav na listiću.
I da, predsjednik ne da nema ovlasti, njegove ovlasti su ogromne, vrhovni je zapovjednik oružanih snaga RH, podliježu mu tajne/sigurnosne službe, ide u inozemstvo i sastaje se tamo i u RH s državnicima cijelog svijeta, a svojim stavom može uraditi jako puno. Ovlasti predsjednika RH su tolike da može zemlju povesti put naprijed ili je iseliti (što se dogodilo zadnjih pet godina).
INDEX.HR
ZA SEDAM dana održat će se prvi krug predsjedničkih izbora koji nikad nisu bili napetiji.

Nema komentara:

Šufit