utorak, 3. prosinca 2019.

0 kn i danas

0
puno lipi broj, posebno kad izrazava kune u dzepu, takujinu, bankama, na racunima.
Koliko puta ste kroz sve ove godine imali 0 kn, niste imali za hranu, rezije, vase dijete nije imalo za najosnovnije, a uhljebi su se dok je vama iskljucilo struju, telefon, grijanje i sl prezderavali, sprdali s malim poduzetnicima, trosili nenamjenski nas novac?! Mozda ste izvukli vasu tvrtku, mozda sad uspijevate bez nedaca, ali danas se sjetite onog dana kad ste bili gladni, bez struje (o da, svima nam se to dogodilo, nemamo se mi cega sramiti neka se srame oni koji su nas do toga dovodili), sjetite se i put proracuna Republike Hrvatske danas  tocno 0,00 kn.
#manji_porezi
#za_rad_i_znanje
#financijski_strajk_privatnog_sektora
PS Kad ni za rucak nisam imala, a u kuci je bilo samo malo rize, nisam dobila socijalnu pomoc ( ja to ne bih nikad trazila!), taj dan sam skocila u more, izvadila pedoce i napravila rizot. Ne zelim da se socijalna pomoc daje onima koji mogu, a ne zele raditi. Zelim zemlju rada, znanja i postenja, a ne nezasitnih parazitskih uhljeba
A kako nije bilo ni za rucak? Tada konkretno jer sam zadnje pare poslala poplavljenoj Slavoniji, a sebi rekla, ajde, prezivjet ces nekako... To je za one sto bi mi sudili bez prava na obranu i svjedoke.


----------


Danas se sjetite svih onih dana kad ste morali raditi i bolesni iako placete zdravstveno zato sto privatnici nemaju pravo na bolovanje ako ga sami ne plate (uz mjesecnu obvezu zdravstvenog naravno).
Danas se sjetite svih onih bezrazložnih nadzora na koje su inspekcije dotrčavale po anonimnim prijavama ljubomornih susida, rodbine, nazoviprijatelja. Sjetite se i kako su vam tražili dlaku u jajetu dok su sve velike lupeže pustili da uteču u BIH.
Mogla bih još, ali evo predložit ću vam i da se pokušate sjetiti godišnjih. Ne možete? Niste na njima bili? Lova kojom biste otišli na godišnji ide u proračun? E, pa danas 0.00 kn prema proračunu ovakve Republike Hrvatske jer želimo uređenu državu za svoj novac.

Nema komentara:

Šufit