četvrtak, 9. srpnja 2015.

sitna duša puna đeložine oli štagod drugo, a?!


od svih likara ja najviše vidin veterinare, moje drage prijatelje iz ambulante www.ambulantabosnjak.hr i veterinarku iz pet shop gold.

kad me bilo šta boli, ne gren kod likara jerbo bolovanje do 42 dana moram sama sebi platiti pa da ga i dobijem, šta će mi?! iznad 42 bolesti je privatnik već smrtni slučaj, da ne radi 42 dana, sve ide kvragu, nemamo mi u privatnom sektoru taj luksuz da budemo bolesni.
dokle god bude ovako da zdravstveno treba plaćati, a praktički za taj novac ne smiš bit bolestan, borit ću se protiv ovakvog uređenja jerbo to je neuređenost, a ne uređenost. republika hrvatska krši mnoštvo ljudskih i moralnih prava vlasnicima malih obrta i poduzeća koji su sami sebe zaposlili, ono što se radi malim obrtnicima i poduzetnicima je sramota i dok je tako republika hrvatska nije zemlja za investitore. jok. 
najveći investitor su mogli upravo biti mali i zaposliti bar po jednu osobu da vlada zorana milanovića nije napravila desantni juriš na njih. zašto? ne znam, valjda je čovik kojem je sve u životu bilo zagarantirano đelož na ljude (a pogotovo žene) koji sami stvaraju nešto. šta bi drugo moglo bit u pitanju? tko pametan pila granu na kojoj sidi?! njanci šimija neće to poč učinit... ne želin mislit da su ga na takvu rabotu nagovorile snage koje bi da hrvatske nema, lakše je virovat da je u pitanju sitna đeloža duša puna jala. ja mu glas sigurno više neću dati, iznevjerio je. napravio je sve točno suprotno nego što je obećao. jedan dan će se valjda znati kad će izbori.

Nema komentara:

Šufit