srijeda, 22. srpnja 2015.

*****

Picula ima pravo. Nismo ništa pomoći tražili za poplava, ne tražimo sad, ka budaletine nismo povukli iz fondova ono šta nas pripada, članstvo nas toka platit. Zašto smo išli u EU ako ćemo samo plaćati, a ništa koristiti?
Ako SDP želi opstati, morat će mijenjati vodstvo jer se pokazalo da je sadašnje napravilo niz grešaka. Mislila sam da Milanović može, očito je da ne može. Piculu vidim ka normalnog čovika koji bi vjerojatno moga...
Postave li na čelo Maru šta je postala Ingrid i slične, samo će komedija koja je uzrok tragedije i katastrofe bit sve izražajnija. No, SDP je uvik volija gazit najbolje, Holy im je otišla, Baja im je dobar (nažalost), a Piculi su činili 1001 dišpet. Čovik zna engleski, ima znanje, obrazovanje, kulturu ponašanja, ne pada pijan na sva dva metra, nije lopov, nema skandale, radi tiho i mirno za Hrvatsku a ne protiv nje, ta šta će im takav... Ja navijam za njega. Nisam u partiji, nijednoj, ali uvik ću biti za sposobne i vridne ljude, ma iz koje stranke bili ili ne bili.

Nema komentara:

Šufit