subota, 11. srpnja 2015.

app napreduje

evo kako sam riješila kolajne na zapadnoj obali. to je jako važno jerbo split je najsportskiji grad na svitu i koliko ja znam ima najveći broj olimpijskih medalja po glavi stavnovnika. u portu je kruzer. na poljudu poljud jerbo njega ništa ne more odglumit. na sukoišansku san ukrcala autobus i taksi, a blizu su i policijoti.
kako neman namjeru poč na nikakvu ultru jerbo san ja dite koje je odraslo na štulićevim i banovim pismama, večeras ću oprat robu na jeftiniju letriku i ukrcat još štagod jerbo karta još nije gotova, ali je već poprilično puna. verziju koja će biti spojena s web stranicom koju radim i koja se puni paralalno s ovom koja će biti na mobitelu možete pratiti uživohttps://www.google.com/maps/d/viewer…
inače, ovaj projekt radim preko moje firme i neću niti probat pitat barba gradonačelnika pineze jer ja ne volin kukaste križeve i neću ih zabost nasrid peristila oli pjace.
cila moja familija je bila u II. svjetskom ratu na pobjedničkoj, antifašističkoj strani i ja s kukastim križevima neman ništa, a ivo baldasar zna di su po splitu jerbo sam mu ih osobno prijavila i NEĆE da ih očisti.
zato me nemojte više pitat je li grad da koju kintu jerbo odgovor je NIJE i NEĆE, a čak da nešto i ponude ja ne bi uzela jerbo mi onda mudrovali šta i kako napravit, to naravno ne dolazi u obzir. ovako će biti točno, precizno, simpatično, bez vrijeđanja i omalovažavanja ikoga, tako da privuče goste, a ne da ih straši. nećemo pitati ništa ni u turističku zajednicu (oni su mi čak dali nekoliko karti na papiru mukte, to su one koje inače dile turistima), a ni županiju ni državu.
nije ovu zemlju bilo briga ni kad sam sa stupnjem magistra znanosti koji joj je dao znanstveni doprinos bila bez posla, a otkad sam osnovala tvrtku i samozaposlila se nema koje mi zlo nisu priredili i na koji me način nisu izmaltretirali, tako da će mi najveću uslugu i split i republika hrvatska učinit da me puste na miru da radim. ništa mi drugo ne triba. aplikacija i web-stranica koja će s njom biti povezana će neku eventualnu zaradu ostvariti putem oglasa i to će biti to.
nitko mi nije financirao ni poslijediplomski znanstveni studij iako sam imala petice, nisam imala ni stipendije ni ništa. navikla sam ja već da nema i neće biti, nije tu ništa čudno... ako se ja ne sekiram, nemojte ni vi... ovdje ćemo sad staviti točku, ajmo rađe viditi šta se sve može napraviti da sve bude još bolje.
engleski će na kraju pregledati naša profesorica engleskog, za to se ne triba sekirati...
karta se još puni, nije još gotova, a svaki pametan savjet i sugestiju uzimam u razmatranje. hvala svima koji su mi dosad lajkali na ovu temu ili nešto sugerirali, sve to znači.





evo još jedna malo više zumirana, da ne mislite da je autobus nepropisno parkiran priko ličke :)



Nema komentara:

Šufit