srijeda, 29. prosinca 2021.

*****

Birtije pune, po adventskim i ostalim događajima, koncertima, prosvjedima i svašta nešto povorkama ( radosti i žalosti) se skače, u šoping centrima ludilo od gužve. Budite sigurni da 95 posto svita u Hrvatskoj ne misli ni na sebe, a kamoli na druge. Svugdi se guraju, nema di nos nisu utirali. Od stadiona do narodnih veselja oliti derneka. Kakva distanca, kakvo postupanje s pažnjom prema situaciji? Nema toga u Hrvatskoj.

Gdje se ne ulazi olako? U poštu! U policiju! I eto, tako je Plenković osigura da pošta iz Strasbourga teško prodire do žrtava zlostavljanja hrvatskih institucija i da nije lako doći napraviti osobnu kartu ili prijaviti pljačku.

E, ali ja i Milanoviću i Macronu pišem kad to poželim. Što im ne bih pisala? Ako triba, pišem, ne triba se toga bojati,e ... Dakle, ako saznam da je iz Francuske pošta krenula prema meni, točnije sa suda u Strasbourgu kojem sam prijavila Hrvatsku, a da je Hrvatska ukrala poštu, napravit ću skandal neslućenih razmjera i lopov će kazneno odgovarati. Da, upravo tako.

Nema komentara:

Šufit