petak, 27. ožujka 2020.

prestrašno


Porezna uprava Split moju žalbu od rujna 2017. još nije riješila: Time sam izgubila više od 2 000 eura. Ovršavali su me za već plaćeno više puta. Oglušili su se i na naredbu Ministarstva financija da se moja žalba riješi.
Iako svaki mjesec uplaćujem doprinose propisane za direktora, a sama sebi prema Zakonu nisam dužna isplatiti neto plaću, uporno me vode na listi srama s onima koji mjesecima nisu platili radnike. Iako sam im ukazala na tu nebulozu, odgovorili su mi da oni nisu dužni gledati tko je radnik, a tko direktor. Kad tu dođem nešto pitati uglavnom nailazim na nerad, aljkavost, neuke gospođe koje pojma ni o čemu nemaju, a većina ih je vrlo drska i bahata. Eto tako je ako ih uopće nađem, uglavnom su na bolovanju.
Poreznu upravu Split percipiram kao mjesto visokog rizika jer je tu poduzetnica ušla živa, nakon toga je nitko nije vidio, mjesec dana poslije je nađena mrtva na nekoj livadi u Solinu.
Zato što su takvi unutra ulazim s velikim oprezom i ne vjerujem im niti jednu riječ. Moja petnaestogodišnja poduzetnička iskustva s njima su opisana jednom riječju: PRESTRAŠNO

Nema komentara:

Šufit