četvrtak, 12. ožujka 2020.

mjere opreza

Održite 10 školskih sati poduka u jednom danu, od toga 6 za studente, osjećat ćete se umorno, bolit će vas noge, možda počnu i otkazivati, nakon takvog dana možda i kihnete, nikakvo čudo i onda vam susid koji cili dan ne radi ništa nego mu je samo uvo na vašen zidu, a joko na žbizu, naruči skafandere.
Skafanderi stižu, izolacija ti narafski ne gine jerbo ako ti i nije korona, opasan si, širiš znanje govno jedno, mrš daleko od OMĆ (obićnog malog ćovijeka).
Bolovanje moraš sam platiti, a ako to ne uradiš odmah, ide samoblokada poslovnog računa. I trošak za nju, narafski. O, da, za bolovanja samoblokade još traju. Niste to znali? E sad znate.
Narafski da ćete iako ste u karanteni, sve obaveze i državi i drugima morati platiti.E a ko vam je kriv kad ste nesposobni pa ste održali 10 škh sati u jednom danu, mogli ste lipo ka i gospođa u državnoj školi održat 10 škh u ciloj godini i to bez širenja znanja, ono neka se iz knjige prepisuje u bilježnicu, to je sve šta falšete znaju reč dici...
Ako sve obveze državi ne platite, ide ovrha. Ona ce vas narafski stići i kad platite, Republika Hrvatska voli ovršiti dvaput isto, meni su to radili dvaput isto.
Ako kažete ajde dat ću državi, a priskočit ću platiti letriku dok se stvari ne poprave, ištekat će vam struju. Ima u HEPa i lažnih inženjera koji ništa ne razume, pa možete bit ištekani i kad račun platite. Znači, za letriku se mora dati.
I šta preostaje? Jednostavno je... Ne jesti. Eto, ko radi, ne boji se gladi
#pozdrav_iz_privatnog_sektora
PS Da mi se ovo ne dogodi, radi se maksimalno 3 termina dnevno, pa ko je termin jamio, jamio je...

Nema komentara:

Šufit