utorak, 17. ožujka 2020.

Hrvatska srami se!

Mojim roditeljima 70+ nitko nije rekao da ce biti oslobođeni rate kredita, da ne moraju platiti neku reziju, da ce im netko biti na raspolaganju za donijeti spizu i sl. Mojoj majci Sud dva dana niti na email nece da odgovori  hoce li 19.03. biti rocista ili ne s obzirom da sutkinja u e-predmetu jos drzi prije zakazan datum, a Sud je u novinama rekao neka se sve odgodi ako sudac procijeni da nije hitno. Meni kao maloj poduzetnici koja je samu sebe zaposlila i koja zbog suludih odluka drzave, krsenja mojih ljudskih prava, strajka i korone trpi OGROMNE stete nitko nije ni jednu kunu prolongirao, a kamoli rekao da ne moram platiti. Strepim od blokade ako zakasnim dati pare drzavi.
15 godina radim bez 1 dana bolovanja jer na njega nemam pravo iako placam zdravstveno! Ako me ne ubije korona, ubit ce me Republika Hrvatska svojim gnjusnim antipoduzetnickim nastupom ne ovih dana, 15 godina to trpim. 
Nemam kartice, karticari su me prvi poceli pljackati za ono sto je kupljeno na rate, blokirali su me za ono sto je tek za naredene 2 godine moralo doci na naplatu, kad sam govnima dala novce unaprid, platila kamate i troskove ovrha, prerezala sam taj drek od kartice i rekla never more. Zivim od svog rada i jos hranim uhljebe, a ako zabrane sve radit cu online, ako i to zabrane, zatvorit cu tvrtku u Hrvatskoj i takva zemlja koja mi je ovoliko zla kroz godine napravila vise nece dobiti 1 moju kunu. Ako nas sutra pocne zatvarati, razmisljajte kako cete novu firmu otvoriti u zemlji koja nema nakazne uhljebe!
#kako_hdz_laze

Nema komentara:

Šufit