petak, 27. ožujka 2020.

*****

Uspila sam pomoci studentima da savladaju dosadasnje gradivo i uspjesno poloze kvizove koje je fakultet zadao. Dva tjedna smo za peticu, nastavljamo i dalje hrabro naprijed...
Prvi tjedan sam se lomila sebe i radila svaki dan po četiri školska sata bez pauze da prođem svo gradivo, a drugi tjedan sam odlučila da nema više nastave uživo radi općepoznate situacije i radila preko virtualne učionice što također nije lako..

Imam informacije za nekoliko splitskih fakulteta, uglavnom im zadaju gradivo koje moraju prijeći, neki zadaju i zadatke, a tek manji dio predavanja se odvija uživo online.
Ja radim uživo online, zasad nismo imali niti jedan problem, nadam se da će tako i ostati, no nije isto 1 polaznik i 100 studenata - tehnički problemi su tu itekakva stavka u svemu ovome.
Što se tiče škola, tu od djece imam povratnu informaciju koja se bitno razlikuje od one koju plasira ministrica. Kažu da nastave više nema nego ima, a ako nešto i ima da su to uradi sam zadaci te da se tek rijetki profesori trude. Ovo vam je stanje u školama i kad nema Covid-19, odgovorno tvrdim da tu treba napraviti temeljit pretres dokumenata zaposlenih, svih, od ravnatelja, nastavnika do domara - tu ima svega i baš zato je tako kako je danas.

Nema komentara:

Šufit