nedjelja, 3. siječnja 2016.

*****

platila san buletu jer lajem znam. pola mi se problema dogodilo jer sam u republici i demokraciji rekla istinu. ma koliko me tukli (da, dobila sam ja i batine u institucijama republike, uređene države, tukla me bez povoda pravosudna policija i to zato što sam prijavila kriminal), ma koliko mi problema radili, ja neću odustat biti čovjek i neću se odustati truditi u zalaganju za red i poštenje te dobrobit zajednice.
nisu radili dobro i to nas sad košta. znam mnoštvo poduzetnika. mnoge sam sad zvala jer rješavam svoj poslovni problem. ljudi koji su izvrsno radili 20 i više godina i pri tom nisu krali su problemima od više od tisuća i tisuća kuna, na vratu imaju radnike, hipoteke, ovrhe. a nisu imali prije 4 godine. nešto ne štima zar ne? hrvatska je narasla u nered. ostavili su pustoš. moglo se , a nisu napravili.
zato ću sad napisati što se moglo a nije. može se i još i može pokreniti zemlju. vidjet ćemo hoće li napraviti ili će samo i dalje misliti na sebe.
1) NOVAC iz EU FONDOVA - lova koja je na pladnju, treba je samo uzeti. 
2) OBNOVLJIVI IZVORI ENERGIJE - za njih dobiti lovu iz EU fondova, preko njih otvoriti radna mjesta, iz viškova koji će se u novcima od toga dobiti pokreniti nova
3) PROVJERA stručnosti u državnim i javnim službama
4) DUBOKO pod zemlju na tajno mjesto pokopati pojam UHLJEB. to je nešto ružno i to nas je uništilo...

eto,rekla sam, pa makar me pribilo opet...

Nema komentara:

Šufit