četvrtak, 29. lipnja 2023.

put

Kako se postaviti oko ludila pijanih/drogiranih turista u gradu?!

1) očito je da treba mijenjati kurs

2) ukinuti daljnje dozvole za apartmane. U Splitu ih je previše i nije normalno da su po stambenim zgradama jer 
a) turistima smeta miris šufigane kapule kad stanari zgrade spremaju obid 
b) stanarima smetaju turisti kad se noću kasno vraćaju iz provoda
To je nespojivo, stambene zgrade nisu hoteli kao što ni hoteli nisu stambene zgrade. 

3) napraviti reviziju svih dozvola za apartmane, svih dozvola za hostele i hotele, restorane, barove,  svega tu ima, kurvi, kokaina, šporkice i neuređenosti, tehničkih problema, nelegalnog građenja itd. MAKNI sve dozvole rupčagama!

4) organiziraj plivanje oko Marjana, kvalitetne koncerte, priredbe, događaje, natjecanja, gastro događaje i sl i ne potiči alkoholne ture po gradu. Okreni se tržištima s kojih stižu kulturni gosti, npr Azija, a doslovce odhebi tržišta iz onih drzava u kojima je očito nešto trulo! Sorry Danska, ali ne odgajas ljude dobro, koliko vidim najnekulturnije se ponašaju Danci, Englezi. 

5) podijeli turustima u svim smještajnim objektima letak o pravilima lijepog ponašanja

6) naplatiti im ispumpavanje štumika, spašavanje od strane HGSSa, štetu ukoliko nešto razbiju i sl, biti u tome dosljedan i pročut će se.

7) očisti grad, pozabavi se svojom omladinom, pokaži da smo zemlja znanja, sporta, zdravog života, pristojnog ponašanja, dakle zrači pozitivu svih 365 dana u godini i promijenit će se na bolje i naši građani, pa će stizati i gosti koji su stvarno turisti, a ne teroristi.

Laku noć! Nisam na dopustu, ujutro učim studente da iza mene Hrvatska bude bar malo bolja. "Čovječe pazi da ne ideš malen ispod zvijezda."

Nema komentara:

Šufit