četvrtak, 1. lipnja 2023.

ma mani me se!

Možete se prijaviti za vaučere za web stranicu, pa ako nešto dobijete, dobro dobijete.

Zašto se na to neću prijaviti?

😁 Zato što ne želim da mi stranicu radi cvjećar i da budem na 15 stranici Google tražilice (sjetite se stranice koju je država od svog prijatelja naručila za covid krize)

😁 Zato što sam sve web- stranice u 19 godina rada napravila sama. I sebi i drugima. I sve su zaradile novaca. Nitko nije propao.

😁 Zato što sam i najnoviju stranicu već napravila sama i ona je u fazi finalizacije, bit će puštena u rad ubrzo. Nisam mogla čekati da se država okilavi s tim vaučerima i raspisivanjem poziva za njih

😁 Zato što je novac koji se daje po tim vaučerima bijedna mrvica, a EU novac za informatičku opremu nisam mogla dobiti jer sam inženjer i mikropoduzetnik, ali ne poznajem ni nikoga drugog iz drugih branši tko je dobio.  Tu se očito jamilo i jamilo... ako nije, gdje su pare?!

😁 Zato što ni EU novac za edukacije nije za nas koji recimo želimo dati za npr. napredni tečaj koji povezuje AI i Python i stoji više od 1000 $, a ne za upravljanje mišom koje se nudi na pučkim učilištima kako je to odredio naš inteligentni premijer i njegova svita.

😁 Zato što je očito da se sa EU novcima mulja, ako inženjeru ne treba računalo, kome treba? Ne želim biti na popisu EU tužiteljice zbog mrvica, a neće se na kraju ni mrvice dobiti...

😁 Nisam se prijavila ni u katalog ponuđača radova. Neka se tu prijave cvjećari i oni koji su dobili za kompjutere.

Itd.

Nema komentara:

Šufit