utorak, 28. ožujka 2017.

zločesta prazna teča im je najgora kazna


Sto recimo mozete napraviti protiv nesavjesnog referenta koji ne kontrolira sto ste platili i objavi vam ime tvrtke na portalima s naslovom Razbojnici iako ste platili (vidi prethodne objave)?
Sto mozete napraviti protiv nesavjesnog dorha i suca istrage koji određuju istrazni zatvor bez da provjere gdje tko radi (vidi prethodne objave)?
Sto mozete napraviti opcenito u slicnim situacijama kad drzava radi tako gnjusne stvari?
Postoji mogucnost da ih prijavite za nesavjestan rad u sluzbi. Postoji i mogucnost da podnesete kaznenu prijavu jer su pozivi na linc a i lazne prijave kaznena djela. Kome? Toj istoj drzavi.
No, necete rijesiti nista, osim sto ce spomenuti dobiti povisicu, odlikovanje, pohvalnicu, promaknuce.
Stoga cemo reci tko ih sljivi, ne, nisam ih prijavila, ispocetka sam mislila da hocu, a onda sam zakljucila da im je neuka i/ili zločesta prazna teča najgora kazna i da ce bas njima bit najgore zivit s tim. Ja cu to vratit kad bude skroz lako i jednostavno.
Ima jos nesto...
Hrvatska je naime premrezena hobotnicom paralelnog pravosudja, dobro uhodanom, koja nadje puta da podnositelja takvih prijava proglasi ludim, a onda centar za socijalni rad pomaze zgrabiti njegovu imovinu, sve se brzo prodaje i tragovi unistavaju. Na taj nacin je opljackan poveci broj ljudi. Drugi nacin na koji pljackaju ljude je da ih poslodavac salje na provjeru radne sposobnosti kod igraca koji se bave proglasavanjem covika ludim. Treci nacin je privatna tuzba, netko vas tuzi recimo za uvredu, sudac se pravi blesav, kaze vam da vi niste vi i salje psihijatru. Obicno takvi nalozi nemaju pecate i potpise, hapsenja se obicno odvijaju bez procitanog rjesenja, u przun se obicno ulazi bez da se to potpise i tak, ko nasjedne, nasjede... 
Time se uvik bave isti suci, isti poreznici, isti policajci, isti socijalni radnici, isti psihijatri, traje vec godinama, kod mnogih ljudi im je i uspjelo, a uvik imaju tri ista šporka trika. Ko nasjedne, nasjedne. Nemojte mi poslin rec da vam nisam rekla. Puno sam vam rekla...

Nema komentara:

Šufit