srijeda, 29. ožujka 2017.

broj gospon ministra

E... sad se pitam kako se nisam prije sitila, a tako je jednostavno.
Upravo sam bila na stranice Ministarstva prosvjete. Prepisala sam broj gospon ministra. Tu će se narafski javljat tajnica, ali ta ima obilatu plaću, pa neka se javlja.
Gospođo, rado bismo Vam pomogli, ali imamo obaveze prema djeci koja su dolazila cijelu godinu, a posebice prema onima koji su nam unaprijed uplatili za usluge poduka. Mi Vam i inače nikad iza 1. svibnja ne primamo nove učenike za školske poduke, ali evo dat ću Vam broj gdje ćete dobiti svu pomoć : 014569000 - država ga je dala na internetu za sve probleme oko škole... http://public.mzos.hr/Default.aspx?sec=1938 Samo nazovite i sve će se riješiti i to besplatno. Ugodan dan gospođo, svako dobro.
Piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiippppppppppppppppppp prekinit ću liniju i odoh radit posao inženjera; nisam ja Božo Petrov, rvacki narode. Cilu godinu si klopa najskuplje bokune, škampe i pašticade, arčija, bančija, kupova najskuplje tenisice i luksuzne automobile dici, a sad bi ja tribala za 100 kn činit čudo. Jok, čuda nema, nisam ja ni Međugorje.
I ništa neće bit, uvik se mogu zaposliti u Saboru RH i inim institucijama, eto sve to može i bez škole, ravno iz ustanove i plaća je ekstra. Na posal ne triba ni doč.
Ima i njemačkih zahoda, pa kako ko voli.
Još 33 dana i sigurno, upućujem na broj: 
01 45 69 000.

Nema komentara:

Šufit