petak, 17. ožujka 2017.

nema mutke, jok..

Kompjuter mi kaže da se intezivno traže besplatne poduke. Besplatne poduke se mogu dobiti u HDZu u sklopu predizborne kampanje, a ja se zbog HDZa nisam mogla zaposliti (baš oni su po školama zapošljavali sve svoje neuke rodice, ženice i priležnice; SDP je nastavio s tim. U HEPa je pak baš HDZ intezivno zapošljavao bravare na mjestima gdje moraju biti inženjeri), pa sam otvorila firmu za znanje i učenje. Poduke imaju svoju cijenu jer nisam HDZ da mi netko nešto mutke da, sve moram platiti. Moje znanje vrijedi, a diplome mi nisu s pazara nego prave i ponovit ću poduke imaju svoju cijenu. Nema mutke, ne. Ona je još uvijek niža nego na crnom tržištu gdje ima i kojekavih s partijama više ili manje povezanih šarlatana. 

HDZ mi ako okasnim sebi dati plaću kašnjenje naplati preko 600,00 kn. Ovaj ludi zakon je donio SDP, potpisala ga je HDZovica predsjednica Kolinda Grabar Kitarović, a HDZ ga sprovodi. HDZ je doprinose samozaposlenima povisio i to za preko 600,00 kn mjesečno.


Poduke dakle mogu samo biti samo skuplje, a besplatan je svaki 6. termin. Kome ne paše, zna se, ima HDZ.
Usput rečeno dica HDZovaca su kroz godine dolazila kod mene. Pošteno su platili poduke. Iako mi je HDZ politički neprihvatljiv, dica nisu kriva ništa i ja sam ih učila.

Nema komentara:

Šufit