subota, 10. prosinca 2016.

ljudska prava

Uvijek sam na strani ljudskih prava. U Hrvatskoj trenutno nažalost na vrlo grub način krše ljudska prava različitih skupina, a u jednoj sam i ja. Hrvatska je donijela zakon koji krši ljudska prava. Donijela ga je bez potrebnog kvoruma za Milanovićeve vlade. Njime se krše ljudska prava samozaposlenih, pravo na rad, pravo na ljudsko dostojanstvo, pravo na jednakost. Iako je od strane pravnika upozorena da takav zakon ne bi bilo korektno potpisati, Kolinda Grabar Kitarović ga je potpisala i pritom se krevljila kao Neron kad je zapalio Rim. Samo u siječnju 2016. po tom zakonu Hrvatska je uništila 18 000 tvrtki. Svaki mjesec se kršenje ljudskih prava nastavlja. Goran Vojković doktor prava je tražio na Ustavnom sudu ocjenu ustavnosti takvog zakona, nikad mu nisu odgovorili. Ja sam pak institucijama EU na ravnopravnom jeziku EU, hrvatskom prijavila što se ovdje događa i dobila sam broj pod kojim se moja prijava vodi. Ponovimo, samozaposleni ako zakasni sebi isplatiti plaću
1) istu sekundu ima status KRIMINALCA
2) država objavljuje ime njegove tvrtke na internetu na istoj listi gdje su i oni koji nisu platili 400 radnika. Država to napravi i kad su plaće isplaćene, moju tvrtku trenutnu oglašava na taj način za plaće svibanj, lipanj, srpanj, kolovoz, rujan, a sve su date, ja to mogu dokazati izvodima banke!
3) samozaposleni mora zablokirati vlastito poduzeće i to ga košta 600 kn. Tek tada može dobiti vlastitu plaću u vlastitoj firmi, dakle u pitanju je drumsko razbojništvo, pljačka tuđeg novca!
4) ako ode u stečaj, država mu za tu njegovu vlastitu plaću rasprodaje i jedni krov nad glavom. Stečajni upravitelj može biti bilo tko, nije jasno definirano tko je ta osoba. Ovo se izgleda predsjednica ponadala da će ona bit ta koja će doći do tuđih stanova i prostora. Ne znam kako bih drugačije objasnila ovo što je napravila. Ako odbije napustiti svoj stan, istjeruju ga jake policijske snage. - ovo je grubo diranje u privatno vlasništvo i pljačka tuđe imovine!
E nećete razbojnici! Tuđe nećemo, svoje ne damo. Smrt fašizmu, sloboda narodu. Ko me dođe zahebavat u ime protuzakonitog zakona puknit ću ga lazanjurom priko čunke, izletit će mu dentjera, a dobit će i nogu u lupeško prkno. Mrš!
Honoring Human Rights Day
On this day in 1948, the United Nations adopted a universal set of human rights that apply to all of us. We honor this milestone towards creating a more free and equal world.

Nema komentara:

Šufit