četvrtak, 29. prosinca 2016.

*****

škola u hrvatskoj počinje zadnja. zaključivanja ocjena na polugodištu nema. ukinija se i domaći rad. zvono također. praznici su se produžili. spajaju se radni i neradni dani. loče se puno, malo radi. oni koji uče i znaju su popljuvani svaki dan od neznalica i neradnika.
imam izvrsnu ideju: ukinite školu potpuno, ova tri radna dana šta su još ostala su bespotrebna. da, kad ste sve ukinuli, možete i to malo što je ostalo. što će se dica, roditelji i kadar više i manje stručan bespotrebno izlagat stresu?! neka sve bude opušteno. laganini. rvati su inteligentni, ne triba njima učit. viša rasa. vinčina i lokanje na rivi su vrijednost, a ne školovanje i škola.

s obzirom da će ova vlada vrlo brzo past, za iduću imam popis obaveza.
pod hitno istražiti kad škola počinje i kad završava u USA, u Japanu, u Njemačkoj, u Francuskoj, u Švedskoj, ali i u Srbiji, Makedoniji...
koliko kod njih ima praznika? imaju li ocjene? domaći rad? koliko je opterećenje nastavnika? koliki je broj učenika u razredu? ima li kod njih nestručnog kadra? imaju li ili ne vjeronauk u školi? što je sa obaveznim predmetima, izbornim predmetima i slobodnim aktivnostima?

Nema komentara:

Šufit