srijeda, 10. svibnja 2023.

predivan ljubičasti kompletić 💜

Dobro pogledajte prvu damu. Njen kompletić je iznimno važan. O njemu pričajte. 
Nemojte se zamarati činjenicom da joj se nije dalo ići TIJEKOM godine na informacije VLASTITOJ djeci i da je htjela biti OPUSTENA, ono, u skolu tek na kraju, izvuci ocjene, tijekom godine normalna zena tu ne ide 😱
Stoga je muzu, tadasnjem premijeru Zoranu Milanovicu šapnila svoje želje i on zajedno s ex ministrom prosvjete Jovanovićem ukida zaključivanje ocjena na polugodištu. Svi moraju biti opušteni! Tko je vidio učiti u kontinuitetu? Tko je vidio ići u školu na informacije tijekom cijele godine? Što bi tu radila jedna normalna žena?
Ovaj opasni eksperiment nad mladim ljudima je rezultirao tako da se njen stariji sin nije baš proslavio oko fakultetske naobrazbe, a mlađem ona ishodi ocjene na kraju šk godine.

Općenito, vrlo se malo uči, djeca imaju ogromne rupe u znanju, odustaju od fakulteta, bore se sa psihičkim smetnjama itd. Bravo gospođo Sanjo!

Mlađi sinčić za 10 dana završava srednju školu, pa se nadam da će netko normalan i pametan, normalno obrazovan vratiti zaključivanje ocjena na polugodištu i spasiti generacije koje dolaze jer su one koje su bile izložene opasnom eksperimentu uništene. 

A sad se divimo ljubičastom kompletiću. Djeca nisu važna, važan je kompletić. 😱

Nema komentara:

Šufit