srijeda, 24. svibnja 2023.

*****

Vojko je slobodan. Neka.

Maminjo mlaji se nije sekira zbog opaljene tajnice, vengo samo zbog kesice, ali da ne bi bija ćorkiran, odustaje od tužbe. 

Sad ispada da ga Vojko V. oko tajnice nije kleveta. 😁 

A zna li tajnica stiže li on u Rvacku potajno? Sam ili s bracom? 

Ono, velike očale, perika, priobučen u žensko?
Evo, neka tuži i mene, može i on i Republika Hrvatska, ali imam pravo na mišljenje, a ono je: 1) Hrvatska im je dopustila da pobignu, 2)  mislim i da potajno  stižu u Hrvatsku. Jerbo, kako će tajnica sama? 😁😅🤣😂

E sad ako Jovana Puhalo ili neki drugi advokat podnese tužbu kontra mene, a svaka budaletina baš svakoga može tužiti, moram vam reći da mi niti jedan advokat neće doći niti na 5m blizu. 

Oni su nepotreban luksuz, potrošit će vam živce i novce, a neće vam riješiti ništa. Niti da vam ime bude točno upisano u spis. Na sud pođite sami, ali baš svima kažite da tamo idete. Kažete sucu svoje ime, pokažite osobnu, ne potpisujte zapisnik ako nije točno uneseno ime i kad vam ne mogu mijenjati identitet, priča je gotova. Dok misle mijenjati identitet, a potom krasti, cirkus traje. 
Uvrede i klevete su u Kaznenom zakonu samo zato da bi se nekoga pokralo ili maltretiralo. Svakako to treba micati iz KZa

Dakle pravi i lažni odvjetnici iš, iš. Pravo na mišljenje je ustavno pravo. Neka svatko misli i govori što hoće.

Možete reći da sam slon! No hoću li nečijom izjavom postati slon? Ne? E pa šta me briga šta je ko reka? Kako se to Milanović nije uvridija na sve šta mu je reka Plenković i obrnuto?

O nečijoj časti govori njegov život i rad, a ne selo ni grad 😉

U životu nisam baš nikoga tužila za uvrede i klevete niti ću. Neka rokće što god tko hoće. Ruzina se zlata ne vata.

update: E... sad sam se sitila, u kaznenom postupku se nažalost ne potpisuje zapisnik tako da vam sudac ako je korumpiran može napisati da ste vi Zoran Mamić, ali lipo ga zamolite da prepiše vaše ime s osobne. Vaše. Neće valjda i zato neko poč mito tražit?! 🤔Nema komentara:

Šufit