subota, 16. srpnja 2011.

slušan ih jerbo ne faliju...

e...

ima li smisla ne znan, ali kaže stari svit da kad srbi livi dan onda pinezi stižu. kod mene obično i bude tako, a kad srbi desni izgubiš koji šold. šta je sa tabanima ne znan, ušima isto. za dlanove mi se pari da vridi. srbi me livi dlan, bit će valjda koja kinta ;)

sanjala san nikidan jedan brod, nije vozija, bija je miran, vezan na kolpo morto. negdi u nekoj prašnjavoj sanjarici san našla da sanjat takav san znači loše, neko će ti napravit veliki problem, ali ipak će pomoć stič na vrime. kad san to već sve zaboravila, problem je doša. stvorija se ka plima. tija mi je srušit puno tega. e ali neš ne, ne dan se, došla je i pomoć. narafski, nije pala s neba, bila je tot jerbo san nekoć davno kad san bila u prilici da postupin ovako i onako, postupila ka čovik. i ta peršona to nije zaboravila i pomogla mi je. fala joj.

inače mi snovi kažu puno tega, intuicija oli moj čuveni špurijus isto. slušan ih jerbo ne faliju. kad god ih nisan slušala moren reč da san falila.

škorpion san u horoskopu, pa ćutin intezivnije vibracije oko sebe vengo drugi ljudi.

danas mi se dogodilo nešto čudno.

čudno tek na prvi pogled.

znala san da neko meni ne nepoznat već dobro poznat gleda u mene. tu je negdi, samo ne vidin di. konfužjun je oko mene. mnoštvo nepoznatih ljudi. za poznatu peršonu u konfužjunu ne vidin di je, ali znan da je tu.

kako?

eh, kako?

ćutin malo jače nego drugi ljudi...
ne puno, samo malo više od ostalih :)

ovo je nekad dobro, ali nekad, virujte mi zna bit gadno živit sa tin. ne mislin da iman neke nadnaravne sposobnosti (to su pak posebni ljudi), to ne, samo malo jače ćutin i dobro opažan i to je sve... a i jopet u ovoj bidnoj zemlji, je nabolje bit tupav, ne vidit i ne razumit ništa, ne znat ništa itd. baš to garantira uspjeh. i ministarsko misto. nadan se samo da neće još dugo bit tako.

Nema komentara:

Šufit